Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sigara mı, İştah Kontrolü mü?

Çözüm, Merkezimizde! “Tek seansta

Çözüm, Merkezimizde!

“Tek seansta sigarayı bırakmak mümkün” diyen, Psikolog Gamze Sağlam Zivaroğlu, “Ameliyat olmadan, kimyasal ilaç kullanmadan ve hatta aç kalmadan zayıflamak için sizleri Merkezimize bekliyoruz” dedi.

Neo-Mega Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi’nde; Sigara, Alkol ve Madde bırakmaya yönelik çalışmalardan, iştah kontrolü ve sağlıklı zayıflamaya, ruhsal dengelemeden stresi azalma desteklerine kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini söyleyen Psikolog Gamze Sağlam Zivaroğlu, “Destek almak ve çözüme ulaşmak isteyen vatandaşlarımızı Merkezimize bekliyoruz” dedi.
Defne ilçesinde yeni açtıkları Merkez’de, son dönemde çocukların sıklıkla karşı karşıya oldukları; Dikkat dağınıklığı, hiperaktivite ve sınav kaygısı gibi konularda da çözüm ürettiklerini ifade eden Gamze Sağlam Zivaroğlu, “Çalışmalarımızda kullandığımız Somatopsişik Dengeleme Tekniği (SDT) ile de bu anlamda destek oluyoruz” şeklinde konuştu.
– SDT NEDİR?-
Somatopsişik Dengeleme Tekniği, beden ile ruhsal durumu inceleyen bilim dalıdır. Bu yöntem, bedeni ve ruhsal durumu dengeleme üzerine çalışmaktadır. Bazen ruhsal yapımız, bedenimizden hızlı çalışmaktadır. Bazen de bedenimiz, ruhsal olarak durumumuza uyum sağlama konusunda yavaş kalmaktadır. Yapımızdaki bu iki bileşenin dengeye sahip olmasının iyilik halimize etkisi çok büyüktür. O nedenle de Somatopsişik Dengeleme Tekniği, mevcut sorunların çözümünde önemli bir uygulama olarak bir adım öne çıkmaktadır. Duygu Ertaş