Silah ve mermi taşıma suçundan tutuklandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Son operasyonları sonucunda, sayı ve nitelik bakımından tehlike arz eden silah veya mermileri satın almak, taşımak ve bulundurmak suçundan aranan M.E.G., 29 Nisan 2024 tarihinde Dörtyol Numune Evler Mahallesi’nde gözaltına alındı. Emniyet birimleri tarafından yapılan açıklamada, M.E.G.’nin uzun süredir […]

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Son operasyonları sonucunda, sayı ve nitelik bakımından tehlike arz eden silah veya mermileri satın almak, taşımak ve bulundurmak suçundan aranan M.E.G., 29 Nisan 2024 tarihinde Dörtyol Numune Evler Mahallesi’nde gözaltına alındı.

Emniyet birimleri tarafından yapılan açıklamada, M.E.G.’nin uzun süredir aranan bir suçlu olduğu ve çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu belirtildi. Yakalanan şahsın, güvenlik güçlerine karşı direnç göstermediği ve sorunsuz bir şekilde gözaltına alındığı ifade edildi.

(Mehmet Durmaz)

Exit mobile version