Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimdi sular eve akıyor…

Küçükdalyan’da Su Onarımı için

Küçükdalyan’da Su Onarımı için kaldırım parçalandı!

Antakya’ya bağlı Küçükdalyan Mahallesi’nde, geçmişte yaşanan su arızasını onarım amacıyla kaldırımı kazan HATSU ekiplerinin verdiği zayiat sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, Küçükdalyan Mahallesi Ekrem Çokluk Caddesi üzerinde oturan, evi de yer seviyesinin biraz altında kalan Bülent Çokluk adlı vatandaş, 2 yıl önce bölgede yaşanan su arızası onarımı için gelen ekiplerin kaldırımı eştiğini, çalışmanın ardından eve doğru meyil oluştuğunu ve son yağışlarla da yağmur sularının evine doğru aktığını, önceki geceki yağış sonrasında da evinde göllenmeler yaşandığını bildirdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU ile Antakya Belediyesi’ne seslenen Bülent Çokluk adlı vatandaş, sorunun yaklaşık 2 yıldır var olduğunu ve kurumlara defalarca başvurmasına rağmen sorunun giderilmediğini ifade ederek, “Son yağışla birlikte evimi sular bastı. Nedeni de, kaldırımın eşilmesiyle oluşan meyille, suların aşağıya yol alması… Bu nedenle evimde göllenme oluşurken, büyük de zarar gördüm” dedi.
Küçükdalyan Mahallesi Ekrem Çokluk Caddesi 13 nolu evde oturduğunu söyleyen vatandaş Bülent Çokluk, Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ile Antakya Belediyesi Fen İşleri ekiplerinden, yetkili ve sorumlu hangi kurum ise sorunu gidermelerini istedi. -Haber/Duygu Ertaş-