Şimdilik Ara Verdiler

Samandağ BORAN BİSİKLET GRUBU etkinlikleri sona erdi İlimiz Samandağ ilçesinde önemli birçok aktivite gerçekleştirmesiyle bilinen Boran Bisiklet Grubu, etkinliklerini ve haftalık pedal serüvenini sonlandırdı. Özlem Fırıncıoğulları’nın başkanı olduğu Boran Bisiklet Grubu üyeleri, haftanın bir günü ilçede, kırsalda ya da belirlenen herhangi bir güzergahta bisikletleriyle pedal çevirerek, önemli bir aktiviteye yıllardan beri imza atmaktaydı. Özlem Fırıncıoğulları, […]

Samandağ BORAN BİSİKLET GRUBU etkinlikleri sona erdi

İlimiz Samandağ ilçesinde önemli birçok aktivite gerçekleştirmesiyle bilinen Boran Bisiklet Grubu, etkinliklerini ve haftalık pedal serüvenini sonlandırdı. Özlem Fırıncıoğulları’nın başkanı olduğu Boran Bisiklet Grubu üyeleri, haftanın bir günü ilçede, kırsalda ya da belirlenen herhangi bir güzergahta bisikletleriyle pedal çevirerek, önemli bir aktiviteye yıllardan beri imza atmaktaydı.

Özlem Fırıncıoğulları, gelişmeyi şöyle duyurdu:

“2017 tarihinden itibaren heyecan ve inançla başkanlığını yaptığım Boran Spor Kulübü, aktif olduğu süre boyunca Atatürk ilkeleri doğrultusunda, ‘Cumhuriyet, Vatan, Kadın, Çocuk’ gibi konularda hep aktif olmuş, kutsal saydığımız insanlarla gönüllü ilgilenme görevini yerine getirmiştir. Bu anlamlı ve güzel günlerde her zaman yanımızda olan ekip arkadaşlarıma, üyelerimize, gazetecilerimize, desteklerini esirgemeyen belediye başkanlarına ve görevlilerine, Emniyet Müdürlüğüne, trafik polislerine, yunus ekiplerine, etkinliklerimize katılan Hatay halkına, katılamayan gönül dostlarımıza çok teşekkür ederiz.

Aldığımız karar sonucu, etkinliklerimizi artık gerçekleştiremeyeceğimizi saygılarımızla bilginize sunarız.

Hepiniz sağlıkla kalın, hoşça kalın.” -Ahmet Doruk Alkan-

Exit mobile version