Sınırdaki Çatışmada TSK Dahli Yok

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Suriye tarafında üç gün önce yaşanan çatışmaya Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) herhangi bir müdahalesi olmadığını duyurdu. Açıklamada, sınırımıza yönelik bir saldırı bulunmadığı belirtildi. Yapılan resmi açıklamada, “Türkiye-Suriye sınırında çıkan bir çatışmadan seken RPG-7 mermisi mayınlı bir araziye düşerek yangına neden olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu çatışmaya bir dahli bulunmamaktadır […]

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Suriye tarafında üç gün önce yaşanan çatışmaya Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) herhangi bir müdahalesi olmadığını duyurdu. Açıklamada, sınırımıza yönelik bir saldırı bulunmadığı belirtildi.

Yapılan resmi açıklamada, “Türkiye-Suriye sınırında çıkan bir çatışmadan seken RPG-7 mermisi mayınlı bir araziye düşerek yangına neden olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu çatışmaya bir dahli bulunmamaktadır ve sınırlarımıza yönelik herhangi bir saldırı söz konusu değildir. Resmi kurumlar dışında yapılan açıklamalara itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version