Sivas’ta 4,7 büyüklüğünde deprem

  Sivas’ta bugün iki deprem kaydedildi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk deprem saat 11.29’da Sivas merkezde 4,7 büyüklüğünde gerçekleşti. Depremin derinliği 10,57 kilometre olarak belirlendi. İkinci deprem ise 10 dakika sonra, saat 11.39’da yine Sivas merkezde meydana geldi ve 4,1 büyüklüğünde ölçüldü. Bu depremin derinliği ise […]

 

Sivas’ta bugün iki deprem kaydedildi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk deprem saat 11.29’da Sivas merkezde 4,7 büyüklüğünde gerçekleşti. Depremin derinliği 10,57 kilometre olarak belirlendi.

İkinci deprem ise 10 dakika sonra, saat 11.39’da yine Sivas merkezde meydana geldi ve 4,1 büyüklüğünde ölçüldü. Bu depremin derinliği ise 22,9 kilometre olarak kaydedildi.

Yetkililer, depremlerle ilgili herhangi bir can veya mal kaybı olup olmadığını araştırdıklarını bildirdi. Kamuoyuna yapılan çağrıda, vatandaşların dikkatli olmaları ve gelişmeleri takip etmeleri istendi.

 

Exit mobile version