Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasetçi eli değerse…

Hafta sonunda, 4 ilçemizdeki

Hafta sonunda, 4 ilçemizdeki nikah ve nişan törenlerinin onur konukları Belediye Başkan Adayları oldu.

31 Mart seçimlerinde, belki de kazanarak belediye başkanı olacaklar. Bu uğurda mücadele eden 3 belediye başkan adayı, hafta sonunda, ilginçtir, nikah ve nişan gibi hayırlı törenlere onur konuğu olarak katıldı. Bu isimler; İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Defne CHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel ile Kumlu CHP Belediye Başkan Adayı Rıfat Akkuyu.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, hafta sonunda gittiği bir mahallede, davet üzerine genç bir çiftin nişan törenine katıldı ve gençlere de nişan yüzüklerini eliyle taktı.
Mete Aslan, hayırlı adımın ardından da şu mesajı verdi:
“Ersin ve Hayat çiftimizin mutlu günlerine tanıklık ettik. Yüzüklerini takma fırsatı bulup, bir ömür mutluluklar diledik.”
Kumlu’da CHP Belediye Başkan Adayı olan Rıfat Akkuyu ise, hafta sonunda iki ayrı nişana katıldı. Akkuyu, her iki nişan töreninde, Partili Milletvekili İsmet Tokdemir ile birlikte genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu. Tören sonrası Rıfat Akkuyu’nun mesaj şöyle oldu:
“Kumlu Akkerpiç Mahallemizde, Uyar ve Boz Ailelerinin kıymetli evlatlarının nişan yüzüklerini, Partili Milletvekilimiz İsmet Tokdemir ile birlikte taktık. Allah tamamına erdirsin. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum.”
Akkuyu, Milletvekili İsmet Tokdemir ile beraber bir başka hayırlı törene de katılarak, genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu. Genç çifte nişan yüzüklerini Milletvekili İsmet Tokdemir ile CHP’nin Kumlu Belediye Başkan Adayı Rıfat Akkuyu birlikte taktı.
Milletvekili Tokdemir, gelişmeyi şöyle değerlendirdi:
“Kumlu ilçemizin Aktaş Mahallesi’nde, Belediye Başkan Adayımız Rıfat Akkuyu ile birlikte Ayvalıoğlu ve Akın Ailelerinin söz yüzüklerini takarak tatlılarını yedik. Bugünkü mutluluklarının bir ömür daim olmasını diliyor, genç çiftleri tebrik ediyoruz.”
Bu arada, CHP’nin Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel de geçtiğimiz günlerde, 4 yıl görev yaptığı Defne Belediye binasına gitti ve eski personel arkadaşlarıyla hasret giderdi.
Seçim çalışması kapsamında belediyeyi gezerken, tesadüfen bir çiftin nikah törenine tanık olan İbrahim Güzel, istek üzerine de genç çiftin nikah şahidi oldu ve evcillik cüzdanını da kendi eliyle geline teslim etti, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi. -Cemil Yıldız-