Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasi Şovlara Dönen…

Harbiye Canlandırma Projesi ne

Harbiye Canlandırma Projesi ne oldu?

Hatay Turizm Derneği Başkanı Hakan Boyacı’nın gündeminde, Harbiye Şelaleleri var: “Belediyelerimizin ve kurumların milyonlar harcadığı projelerin bir kısmıyla, burası, dünyanın cazibe merkezi olamaz mı?”

Bir dönem gündeme gelen ve sıkıntılı bölge için de umut olan, “Harbiye Şelaleleri Bölgesi Mekansal Düzenlemesi ve Su Yönetimi Projesi”, sonuçları itibariyle bugün hala tartışma konusu! Bu konuda ilgili tarafların katılımıyla yapılan toplantılar ve alınan kararlara rağmen, bölge insanı da, esnafı ve işletmecisi de, beklentileri karşılamayan projeden şikayetçi.

Konuyu gündemine alan isimlerden biri de Hatay Turizm Derneği Başkanı Hakan Boyacı oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden eleştirisini paylaşan Boyacı, kentin önemli bir sayfiye alanı olan bölgenin kurtarıcısı konumundaki bir projenin adeta siyasi bir şova dönüştüğü suçlamasında bulundu ve şunları dile getirdi:

“Harbiye Şelaleleri, ilgisizlikten kaderine terk edilmiş! Tarihte, Roma’nın sayfiye yeri, Daphne! Peki, şelalelerimizin kıymetini neden bilmiyoruz? Belediyelerimizin ve kurumların milyonlar harcadığı projelerin bir kısmıyla, burası, dünyanın cazibe merkezi olamaz mı? Siyasi şovlara dönen Harbiye Canlandırma Projesi’ne ne oldu?” -Tamer Yazar-