Skor 5-2 Olunca Herkes Mutlu

Hatayspor taraftarları, Bordo-Beyazlı ekibin Yeni Malatyaspor önünde aldığı 5-2’lik galibiyet ve 3 puanın sevincini yaşıyor. Son haftalarda istikrarsız bir grafik izleyen takımın, son maçta birbirinden şık gollerle, bir ara riske soksa da, maçı farklı kazanmasına taraftardan gelen yorumlar şöyle: Sadullah Ergin: Tebrikler, güzel bir galibiyet. Yusuf Emir Hıdıroğlu: Yeter ki galibiyet olsun, gerisi boş laf. […]

Hatayspor taraftarları, Bordo-Beyazlı ekibin Yeni Malatyaspor önünde aldığı 5-2’lik galibiyet ve 3 puanın sevincini yaşıyor. Son haftalarda istikrarsız bir grafik izleyen takımın, son maçta birbirinden şık gollerle, bir ara riske soksa da, maçı farklı kazanmasına taraftardan gelen yorumlar şöyle:

Sadullah Ergin: Tebrikler, güzel bir galibiyet.

Yusuf Emir Hıdıroğlu: Yeter ki galibiyet olsun, gerisi boş laf. Tebrikler.

Memet Tekerli: Onur, bu takımın en zayıf halkası. Boudjemaa ve Saba, daha erken girmeliydi. Oyuna ve erene biraz daha fazla dakika verilebilirdi bu maçta, ama Ömer Erdoğan, maalesef bu kadar cesaret edebildi. Tebrikler Hatay’ım.

Halil İbrahim Helli: Tebrikler, Hataysporum. Bugün, bütün oyuncular özveri ile oynadılar. El Kaabi’ye biraz daha özgürlük verilse, daha çok iş yapar. Ayrıyeten, Sackey de stoper olarak oynasın.

Deniz Ağlamış: Boupendza’dan gelen para, nereye gitti? Neden, devre arası transfer yapılmadı? 10 Milyon Euro istenilen Boupendza, neden yarı fiyata yollandı? Açıklama bekliyoruz.

Murat Gündoğdu: Bu takımda, iki tane sağlam stoper olsaydı, şuan takım bambaşka konumda olurdu. Yine de ayağınıza sağlık tebrikler.

Suphi Sehil: Tebrikler Hataysporum. Ayaklarınıza sağlık. Ömer Erdoğan, teşekkürler, ama daha iyi ve daha hızlı oynamamız lazım. Önümüzdeki maçlar daha zor. İnşallah üstesinden, Hataysporumuz ve Ömer Erdoğan Hocamız gelecektir. Dualarımız sizinle.

Mehmet Çelebi: Güzel skor, güzel oyun. Ceza sahasına bizim oyuncuları sokmayın! Yeter, bu kadar penaltı verilmez! Bu kadar aciz duruma düşmeyin! Gol yemeyi çok güzel beceriyorsunuz! Sadık Baş, gerçekten çok şaşırttı ve bütün takdiri topladı. Onur da aynı şekilde, Eren kardeşimiz de.

Harry Matthents: Malatya’nın penaltısı tam bir komedi. Böyle bir penaltı, ancak Türkiye’de verilir. Bu hakemlerle, Türk futbolu nasıl ilerlesin?

Tahir Çelikel: Futbol, hafife almaya gelmez. 3-0’dan sonra, ikinci yarı dalga geçer gibi, 1 metrede karşılıklı paslaşmalar… Bunlar, hoş olmayan hareketler, rakibe saygısızlıktır. Ömer Hoca bile kenardan tepki gösterdi. Takımın alması gerektiği bir maçtı. Tebrikler takım.

Deniz Ağlamış: Onur, çıkması lazımken, neden Ribeiro ve Benzia çıkar, anlamış değilim. 65’ten sonra, Sadık tökezlemeye başladı. Onur, sahada hiç yoktu. Falette, yine patlamaya hazır bomba gibiydi. Yine de tebrikler.

Türkan Cemal Yozgatlı: Tebrikler, Hataysporum. Başarılarının devamını dileriz.

Rüstem Barutçuoğlu: Sadık, baya iyiydi. İnşallah, hep böyle devam eder.

Mustafa Genç: Başarılar dilerim.

Mahmut Parlakyıldız: Tebrikler Hatayspor, teşekkürler çocuklar.

Nizameddin Kartal: Tebrikler Hatay’ım, başarılarının devamını dilerim.

Mehmet Can Bayrak: Bravoooo…

Ramazan Dablan: Tebrikler Hatayspor.

Husametin Omar: Tebrikler Hataysporum.

Re Be Ca: Süpersiniz, tebrikler Hatayspor.

Bedi Sürmelioğlu: Maşallah, başarının devamı gelsin inşallah. Tebrikler Hatayspor.

Dilruba Yılmaz: Maçı kazanan Hatayspor takımını yürekten tebrik ederiz.

Nadir Keşre: Allah’a şükür, şükürler olsun, yendik! Güle güle, yolun açık olsun Malatya… Kümeye!

Uğur Aydin: Boş tribünlere oynadığımız yeter artık! Yönetim, uyuma! Biran önce bilet fiyatlarına el koy!

Filiz Yılmaz: Bari kümeye düşmeyelim! Malatya’ya karşı yenilseydik, yuh artık… Tebrikler, inşallah devamı gelir Hataysporum.

Tolga Sakin: Boş konuşuyorlar. Kale arkası 25-35 Lira! Oralar bile boş! Demek ki fiyatla değil! Hatayspor sevgisi yok, çok az!  Belki bürgün düşersek 10 TL’ye, izlersiniz! Bu seviye gelmek için 60 sene geçti. Bulunduğumuz ligin değerini bilin. Oralar her zaman ele geçmez.

Halil İbrahim Helli: Benzia’yı inşallah sezon sonunda alırlar. Tam olarak Hatayspor’umuzun aradığı adam.

Murat Gündoğdu: İlk 10 maçta oynanan oyuna tekrar geri dönmüşler. Helal olsun takıma, kendine gelmiş. İnşallah devamı gelir.

Abdulkadir Özdemir: Fiyatları düşürün de boş tribünlere oynamayın.

Hakan Özçam: Maşallah, maşallah…

Muhammed Salimoğlu: İşte özlediğimiz Hatayspor.

Cetin Tonbul: Hadi asi çocuklar, parçalayın. Harika oynuyorsunuz.

Fatih Açıkgöz: Tebrikler, ikinci yarı böyle devam…

Mehmet Güneri: Tebrikler Hatayspor.

Hüseyin Sürmeli: Diouf, çok formsuz!

İbrahim Türkeş Çevik: Bugün, mücadele üst seviyede, ama çok top kaybı yapıyoruz. Malatya’da zaten bir numara yok! Başka rakipler, bu top kayıplarını affetmez. Onun dışında takım fena sayılmaz. Diouf, biraz durgun. Adekugbe’ye de kapalı çarşıdan krampon ısmarladım! Ribeiro da vasat!

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version