Son virajda Aksoy projelerini anlatıyor

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala seçim kampanyasını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya Belediyesi’ni kazanarak 1 Nisan’dan itibaren hazırladıkları projelerle Antakya’yı baştan sona kalkındıracaklarını belirtti. 6 Şubat’taki depremin ardından yıkılan Antakya’nın yeniden inşa edilerek yeni bir başlangıç yapacaklarını vurgulayan Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’yı ayağa kaldırmak için […]

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala seçim kampanyasını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya Belediyesi’ni kazanarak 1 Nisan’dan itibaren hazırladıkları projelerle Antakya’yı baştan sona kalkındıracaklarını belirtti.

6 Şubat’taki depremin ardından yıkılan Antakya’nın yeniden inşa edilerek yeni bir başlangıç yapacaklarını vurgulayan Dr. Hüseyin Aksoy,

“Antakya’yı ayağa kaldırmak için birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla her zaman istişare halinde olacağız. Seçimi kazandığımız ertesi gün Antakya’nın en eski yerleşim bölgesini, hazırladığımız projelerle bir uçtan bir uca kalkındırarak tarihini ve kültürünü koruyacağız. Yıkık ve virane olan Antakya için yeni bir başlangıç yapacağız. Bunun için ekibimiz, cesaretimiz ve yüreğimiz hazır. Bizim işimiz gücümüz Antakya, gecemiz gündüzümüz Antakya olacak.” şeklinde konuştu.

 

Seçim çalışmalarına devam eden Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’taki seçimler öncesinde Antakya İlçesi’ne bağlı Narlıca Mahallesi’nde faaliyet gösteren MOBSAN Sanayi Sitesi’nde mobilyacılık sektörü üzerine kurulan işletmeleri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında üretici ve emekçinin alın terinin hakkını alacağını vurgulayan Dr. Hüseyin Aksoy,

“Antakya’da imalat yapan sektörlere sözüm var. Üretici de, emekçi de alın terinin hakkını alacak. Antakya ekonomisinin ayağa kalkması için şehrimizin en önemli ekonomik iş kollarına her türlü desteği vereceğiz. Göreve gelir gelmez 5 yılda en doğru adımları atarak yıkık ve virane olan şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız. 1 Nisan sabahı üretici kazanacak, emekçi kazanacak, alınteri kazanacak, Antakya kazanacak. İmalat yapan işletmelere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version