Sorunlar masada çözülmeli

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İran ile Pakistan arasındaki gerginliğin büyümeden önlenmesi için çağrı yaptı. Sosyal medya hesabı X’ten her iki ülkenin yöneticilerine sağduyu çağrısı yapan Karamollaoğlu’nun paylaşımı şöyle: Geçmişten bugüne karşılıklı saygı ve destekle siyasi ilişkiler yürüten Pakistan ve İran arasındaki tırmanan gerilimi kaygıyla takip ediyoruz. Müslüman İki kardeş ülke arasında cereyan eden […]

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İran ile Pakistan arasındaki gerginliğin büyümeden önlenmesi için çağrı yaptı. Sosyal medya hesabı X’ten her iki ülkenin yöneticilerine sağduyu çağrısı yapan Karamollaoğlu’nun paylaşımı şöyle:

Geçmişten bugüne karşılıklı saygı ve destekle siyasi ilişkiler yürüten Pakistan ve İran arasındaki tırmanan gerilimi kaygıyla takip ediyoruz. Müslüman İki kardeş ülke arasında cereyan eden saldıların durdurulmasını ve akl-ı selim ile hareket ederek tarafların sorunları masada çözüme kavuşturacağını temenni ediyorum.

İslam coğrafyasındaki barışı sağlamak, emperyalizm ve siyonizme karşı birlikte hareket etmek her Müslüman yönetimin görevidir. Terör devleti İsrail’in Gazze’yi işgal girişimiyle başlayıp ABD, İngiltere ve Anglosakson destekçilerinin Yemen’e saldırmasıyla devam eden süreç; ülkemizdeki terör saldırılarına kadar uzanmıştır.

Son aylarda cereyan eden hadiseleri tarihî tecrübelerle okuduğumuzda birtakım sinsi planların devreye girdiğini anlıyoruz. “Böl, parçala, yönet” taktigine karşı “birlik, kardeşlik, bütünlük” şuuruyla hareket etmek tek kurtuluş reçetemizdir. (Haber Merkezi)

Exit mobile version