Sorunları ilk ağızdan dinleyeceğiz

Çözüm yollarını değerlendireceğiz Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin yeni dönem Koordinatör Başkanı Fuat Tosyalı, AKİB’in sorumluluk bölgesini oluşturan Hatay, Mersin, Adana, Kayseri ve Karaman illerinde düzenli olarak toplantılar gerçekleştireceklerini belirtti. Hatay, Mersin, Adana, Kayseri ve Karaman illeri başta olmak üzere, Türkiye genelinde 22 bine yakın üyesiyle 8 ana sektörde yapılan üretimi uluslararası pazarlarda değerlendiren Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin […]

Çözüm yollarını değerlendireceğiz

Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin yeni dönem Koordinatör Başkanı Fuat Tosyalı, AKİB’in sorumluluk bölgesini oluşturan Hatay, Mersin, Adana, Kayseri ve Karaman illerinde düzenli olarak toplantılar gerçekleştireceklerini belirtti.

Hatay, Mersin, Adana, Kayseri ve Karaman illeri başta olmak üzere, Türkiye genelinde 22 bine yakın üyesiyle 8 ana sektörde yapılan üretimi uluslararası pazarlarda değerlendiren Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin (AKİB) yeni dönem Koordinatör Başkanı, Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (ADMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu. Hizmet bayrağını devralan Fuat Tosyalı, “Ülkemizin; güçlü yatırım, üretim ve ihracat odaklı vizyonuyla birlikte, dış ticaret fazlası veren ülke hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

AKİB’in sorumluluk bölgesini oluşturan Hatay, Mersin, Adana, Kayseri ve Karaman illerinde düzenli olarak toplantılar gerçekleştireceklerini de belirten Tosyalı, “Sektörlerimizin temsilcilerini buluşturacağımız bu toplantılarda, sorunları ilk ağızdan dinleyip çözüm yollarını değerlendireceğiz. Talep ve beklentileri ilgilileriyle görüşerek, ihracatçılarımızın elini güçlendirecek, rekabetçiliğini artıracak hamlelerin yapılmasını sağlayacağız. Ülkemizin güçlü yatırım, üretim ve ihracat odaklı vizyonuyla birlikte, dış ticaret fazlası veren ülke hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Tamer Yazar

Exit mobile version