Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sorunu Yaratanlar Sorunları Çözemez!

Topal; pazarda, markette her

Topal; pazarda, markette her şeyin ateş pahası olduğuna vurgu yaptı

      CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, piyasadaki yaşanan fahiş zamlara tepki gösterdi, bu konuda Ak Parti hükümetine sert eleştirilerde bulundu. Pazarda, markette her şeyin ateş pahası olduğunu, milletimizin bu zorlukları hak etmediğini söyleyen Topal, kötü yönetimin faturasını milletin sandıkta keseceğini bildirdi ve “Sorunu yaratanlar, sorunları çözemez!” mesajını verdi.  

      Motorine 1,76 TL daha zam geldiğini de söyleyen Topal, indirimin kaşıkla, zammın kepçeyle yapıldığını belirtti ve başka bir zam haberini şöyle duyurdu: “Trafik sigortasına rekor zam! 25 milyon araç sahibine kötü haber. Şubatta yüzde 20 zamlanan zorunlu trafik sigortasına her ay yüzde 2.25 otomatik zam yapılacak. Yıllık zam yüzde 51’i bulacak. Millet Bıktı!”

      Açıklamasında Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarına dikkat çeken Topal, “EYT’linin sorunları çözün, siz çözmezseniz biz çözeceğiz. Az kaldı! EYT’lilerin sorunlarını çözmeye gelince ekonomik savaş verdiklerini söyleyen ve kaynak bulamayan iktidar, geçilmeyen köprüye, uçulmayan havaalanlarına milyarları öderken kaynak buluyor!”

      Mehmet ÖZGÜN