Antakya’da kadınlar ve çocuklara yönelik önemli bir sosyal proje daha hayata geçirildi. Belediye ile Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı iş birliğinde kurulan Kadın ve Çocuk Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa ilişkin değerlendirmelerde bulunan İbrahim Naci Yapar, merkezin kadınların güçlenmesine ve çocukların sağlıklı gelişimine önemli katkılar sunacağını belirtti. Yapar, merkezde kadınlara yönelik eğitim ve atölye çalışmaları ile sosyal destek programlarının yer alacağını, çocuklar için ise güvenli ve gelişimlerini destekleyici alanların oluşturulduğunu ifade etti.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Yapar, başta Kadın ve Çocuk Merkezleri Takım Lideri Bahar Çalışkan olmak üzere katkı sunan herkese şükranlarını ileterek merkezin Antakya’ya hayırlı olmasını temenni etti.
Yeni açılan merkezin, bölgedeki kadınların sosyal hayata katılımını artırması ve çocukların daha sağlıklı ortamlarda gelişim göstermesine katkı sağlaması hedefleniyor.