Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Sorumluluk Projelere Devam…

Ali Nurlu, yoğun bakımda

Ali Nurlu, yoğun bakımda yatarken bile yoksulları, burs bekleyen yüzlerce öğrenciyi düşündü:

Toplum Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Nurlu, geçtiğimiz hafta sonunda geçirdiği ve ölümle burun buruna geldiği talihsiz olayın ardından başarılı bir ameliyat geçirdi. Ali Nurlu, iki günlük yoğun bakım yatışı ardından hastane normal servisine alındı.
Ali Nurlu ameliyat sonrası olayı şöyle anlattı:
“Ölüm ve yaşam arasındaki o ince çizgi: 15 Ağustos Perşembe saat:18:04 suları… Dışarıda ölümüne çığlık atan bir bayan sesi… İri cins köpeklerin saldırısına uğramış… Kadını kurtarmak için olanca gücümle koşuyorum. Merdivenlerden düşme anım ve sonrasını hiç hatırlamıyorum… 5 saatlik bir ameliyat.. Serbest salınımlı bir çok kırık…İki levhaya çivilenmiş 50 adet vida… Kafa travmasını atlattık… Muhtemelen bugün büyük olasılıkla taburcu olacağım…Sizlerle yeni yaşama tekrardan merhaba…Hepiniz çok seviliyorsunuz.”
Toplum Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Nurlu, ölümle sonuçlanabilecek talihsiz olay sonrası ameliyat ekibi ve destekçilerine teşekkür ederken de şöyle dedi:
“Ölüm ve yaşam arasındaki o ince çizgide yaşama tutunmamı sağlayan on kişilik fedakar ekibiyle beş saatlik ameliyatlarla üstün teknolojiyi kullanarak beni kurtaran yaşam savaşçılarım; Doğu Akdeniz Hastanesinin Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Nihat Gezgin’e, Spor salonlarından öğrencim olan anestezi doktorumuz Muhammed Akkuş’a, Doğu Akdeniz Hastahane’sinin birbirinden değerli personellerine sonsuz teşekkürler. Bana binlerce iyi dileklerini ve geçmiş olsun temennilerini ileten toplum gönüllülerimize. Benim için türbelere gidip dua eden ve Kuran Hatmi okuyan iyilik meleklerimize, yakın dostlarıma ve aileme milyonlarca teşekkürler. Şimdi ölüm zamanı değil. Bana ihtiyacı olan binlerce aileyi koruyucu şemsiyeme almayı sürdürme zamanı. Kocaman yüreğim yeryüzü insanlığına feda olsun. Ğid İl Ğadir bayramınız kutlu olsun. Derneğimiz dün tüm gün açık kaldı. Yönetici arkadaşların gönderdiği etleri ve aşureleri ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya çalıştılar.
Uzun bir süre kolumdaki çoklu kırıklıklarımdan dolayı sağ kolumu kullanamayacağım. İki ayağım, sol kolum ve soldan atan yüreğimle iki-üç gün içinde toparlanıp sosyal sorumluluk projelerimize devam etmeye çalışacağız. Narkozun etkisi tam geçtiğinde, vakit ayırıp attığınız binlerce mesaja ve aramalara tek tek cevap vermeye çalışacağım… İnsanın bu kadar çok sevildiğini görmesi, çocuklarına bırakacağı en büyük mirastır. Bana yaşattığınız güzellikler için milyonlarca teşekkürler.” -Cemil Yıldız-