Sözde Torpil Yok!

Dörtyol Devlet Hastanesi’ne personel alımı KPSS ile… Bölge Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, çok sayıda “Beni işe al” başvurusu üzerine açık bir duyuru yayınladı. Yapımı tamamlanmak üzere olan Dörtyol Devlet Hastanesi’ne personel alımlarının Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre yapılacağı duyuruldu. Bölge Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, bu konuda çok sayıda başvuru ve istek aldığını hatırlattı ve […]

Dörtyol Devlet Hastanesi’ne personel alımı KPSS ile…

Bölge Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, çok sayıda “Beni işe al” başvurusu üzerine açık bir duyuru yayınladı.

Yapımı tamamlanmak üzere olan Dörtyol Devlet Hastanesi’ne personel alımlarının Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre yapılacağı duyuruldu.
Bölge Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, bu konuda çok sayıda başvuru ve istek aldığını hatırlattı ve alımların liste üzerinden değil, KPSS puanlamasına göre olacağı bilgesini verdi. Milletvekili Türkoğlu’nun, “Sözde” -torpil olmayacak- mesajı veren açıklaması şöyle:
“Yeni Dörtyol Devlet Hastanesi’ne yapılan tüm alımlar sınava tabiidir. Liste usulü bir alım söz konusu değildir.
Alımların şartlarını, aşağıdaki bilgi notundan ve ilgili linkten okuyabilirsiniz. Tüm işçi ve memur alımları, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilmektedir.
657 sayılı Devlet memurluğuna tabi memur alımları, KPSS puanıyla ve ÖSYM tarafından yapılmaktadır. Ancak işçi alımları ise Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ilanı ile birlikte, KPSS/Mezuniyet gibi kriterler aranmak şartıyla, İŞKUR üzerinden alınan başvurularla, Noter huzurunda kura ile atanmaktadırlar. Personel alımlarını, vatandaşlarımız, https://yhgm.saglik.gov.tr sitesindeki ilanlar üzerinden takip etmelerinde fayda vardır.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version