Spor Adamı Doruk Alkan” Sezon Boyunca Hatırlanmalı”

Hatayspor’un yakın takipçilerinden hemşehrimiz spor adamı Ahmet Doruk Alkan Hatayspor’un Hull City maçı öncesi maç ile ilgili hazırladığı görsellerde geçen sezon deprem felaketinde kaybettiğimiz Christian Atsu görseliyle paylaşması konusunda yorum yaparak bu olayın sezon boyunca unutturulmaması gerektiğini ve merhum futbolcunun her fırsatta anılması gerektiğini söyledi. Ahmet Doruk Alkan şu yorumu yaptı “ Hatayspor, Hull City […]

Hatayspor’un yakın takipçilerinden hemşehrimiz spor adamı Ahmet Doruk Alkan Hatayspor’un Hull City maçı öncesi maç ile ilgili hazırladığı görsellerde geçen sezon deprem felaketinde kaybettiğimiz Christian Atsu görseliyle paylaşması konusunda yorum yaparak bu olayın sezon boyunca unutturulmaması gerektiğini ve merhum futbolcunun her fırsatta anılması gerektiğini söyledi.

Ahmet Doruk Alkan şu yorumu yaptı “ Hatayspor, Hull City maçının paylaşımını Christian Atsu görseliyle yapmış. Atsu konusunda bu tarz fikirlerle yetinmemek gerek. Tarihi bir öneme sahip olan bu anlamlı olay sezon genelinde işlenmeli. Umarım bu konu özelinde kafa yorup kreatif fikirler üretecek birileri vardır.”

Exit mobile version