Spor Toto 1.lig Transfer Haberleri

-Fatih Karagümrük, Bilal Aziz Özer ile yollarını ayırdı. -Akhisarspor’da sözleşmesi biten Fatih’in Kasımpaşa, Sissoko ve 1. Lig’de forma giymek istemeyen Regattin’in Gazişehir Gaziantep’le anlaşmasının ardından, Mustafa Yumlu’yla da bağlar koptu. -Menemenspor, geçen sezon Gençlerbirliği ile tekrar Süper Lig’e çıkma sevinci yaşadıktan sonra yollarını ayıran orta saha oyuncusu Selçuk Şahin’e teklif götürdü. -Erzurumspor, serbest kalan Fransız […]

-Fatih Karagümrük, Bilal Aziz Özer ile yollarını ayırdı.
-Akhisarspor’da sözleşmesi biten Fatih’in Kasımpaşa, Sissoko ve 1. Lig’de forma giymek istemeyen Regattin’in Gazişehir Gaziantep’le anlaşmasının ardından, Mustafa Yumlu’yla da bağlar koptu.
-Menemenspor, geçen sezon Gençlerbirliği ile tekrar Süper Lig’e çıkma sevinci yaşadıktan sonra yollarını ayıran orta saha oyuncusu Selçuk Şahin’e teklif götürdü.
-Erzurumspor, serbest kalan Fransız yıldızına yüzde 15 zam yapıp takımda kalması için teklifte bulundu.
-Süper Lig’e veda eden Erzurum’da, kadro operasyonu son hız devam ediyor. Dadaş’ta, serbest kalan Fransız yıldız Obertan’a Süper Lig takımlarından teklifler var. Mavi-Beyazlı yönetim ise 30 yaşındaki sağ açığa, maaşına yüzde 15 zam yapıp takımda kalması için teklifte bulundu. Devre arası Kasımpaşa’dan bedelsiz transfer edilen Eduok’un ise yüksek maaşından dolayı elden çıkarılması planlanıyor.
-Altınordu, 15 yaşındaki Burak İnce ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.
-Adanaspor, Rumen sağ kanat oyuncusu Claudiu Bumba ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
-Eskişehirspor, İbrahim Halil Öner’in sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version