Sümerler Ortaokulu’nun Büyük Başarısı

Bu yıl beşincisi düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nda Hatay-Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu öğrencileri, 6. sınıflar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. 10 Şampiyona Detayları Ankara’da gerçekleşen şampiyonaya Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. HasMandal ve Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Alıcı katıldı. Birinci sınıftan 12. sınıfa kadaöğrencilerin yarıştığı bu organizasyonda, […]

Bu yıl beşincisi düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nda Hatay-Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu öğrencileri, 6. sınıflar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

10

Şampiyona Detayları

Ankara’da gerçekleşen şampiyonaya Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. HasMandal ve Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Alıcı katıldı. Birinci sınıftan 12. sınıfa kadaöğrencilerin yarıştığı bu organizasyonda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetenekli öğrenciler hünerlerini sergiledi. Bakan Yardımcısı Mandal, öğrencilere tebriklerini iletti ve bu tür yarışmaların önemine vurgu yaptı.

Sümerler Ortaokulu’nun Başarısı

Defne ilçesinden Sümerler Ortaokulu, özel ve devlet okulları arasında önemli bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu. Okul müdürü Ercan Yücel, bu başarıdan dolayı öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti. Daha önce satrançta da önemli dereceler elde eden okul, zeka oyunları şampiyonasında da üstün performans sergiledi.

Başarıya İmza Atan Öğrenciler

Emeği Geçenler ve Teşekkürler

Okul yönetimi ve aile birliği, bu başarıdan gurur duyduklarını ifade ederek, başarıda emeği geçen Müdür Ercan Yücel, Müdür Yardımcısı Nurcan Oflazoğlu ve öğretmenler Mine Kapı Duran, Deniz Davulcu ve Selahattin Sıkar’a teşekkür etti.

Sümerler Ortaokulu’nun elde ettiği bu önemli derece, hem okul hem de Hatay için büyük bir gurur kaynağı oldu.

(Mehmet Durmaz)

Exit mobile version