Süper Kupa Hatay’da oynanamaz

Hatay’da Süper kupa oynanması için Hatay stadı müsait değil. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak yaşanan krizin ardından iptal edilen maçın nerede oynanacağı gündem konusu oldu. Süper kupa maçının iptal haberini ardından birçok takım kendi stadyumlarında finalin oynanması için davette bulundu. Sosyal Medya’da Süper kupa finalinin Hatay stadyumunda oynanması için de çağrılar […]

Hatay’da Süper kupa oynanması için Hatay stadı müsait değil. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak yaşanan krizin ardından iptal edilen maçın nerede oynanacağı gündem konusu oldu. Süper kupa maçının iptal haberini ardından birçok takım kendi stadyumlarında finalin oynanması için davette bulundu. Sosyal Medya’da Süper kupa finalinin Hatay stadyumunda oynanması için de çağrılar yapıldı. Ancak Hatay Gençlik İl ve Spor Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre Hatay stadında bakım ve onarım sürecinin devam ettiği belirtildi. Aktarılan bu bilgiye göre sosyal medyada Süper Kupa finalinin Hatay Stadında oynanması için yapılan çağrılar karşılıksız kalacak. Stadın bakım ve onarım çalışmalarının sürmesi sebebi ile Süper Kupa finalinin Hatay Stadında oynanması mümkün görünmüyor.

Şehrin futbol kulübü olan ve Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor da maçlarını halen Mersin Stadyumunda oynuyor. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version