Şüpheliye Tahliye

Samandağ’da yol verme tartışması cinayetinde 1.Yıldönümü… Samandağ Deniz sahilinde, 9 Temmuz 2019 akşamı yol verme tartışması sonunda yaşanan cinayetin üzerinden tam 365 gün geçti. İşte 365.gün olan 9 Temmuz 2020’de görülen duruşmada, cinayet şüphelisi tahliye edildi. Samandağ ilçesinde, 9 Temmuz 2019’da eşi ve çocuklarıyla denizde gezmeye çıkan Gökhan Çobancı adlı pasta imalatçısı esnaf, çıkan tartışmada […]

Samandağ’da yol verme tartışması cinayetinde 1.Yıldönümü…

Samandağ Deniz sahilinde, 9 Temmuz 2019 akşamı yol verme tartışması sonunda yaşanan cinayetin üzerinden tam 365 gün geçti. İşte 365.gün olan 9 Temmuz 2020’de görülen duruşmada, cinayet şüphelisi tahliye edildi.
Samandağ ilçesinde, 9 Temmuz 2019’da eşi ve çocuklarıyla denizde gezmeye çıkan Gökhan Çobancı adlı pasta imalatçısı esnaf, çıkan tartışmada ağır yaralanmış ve 20 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kurtarılamayarak ölmüştü. Olayla ilgili olarak, C.C. adlı kişi cinayet şüphelisi olarak tutuklanmıştı. Olayın üzerinden tam 365 gün geçti.
Perşembe günü Hatay Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma sonrası, maktulün Avukatı Turgay Abacı şu bilgileri verdi:
“Dosya kapsamındaki yargılama devam etmektedir. Tutuklu sanık C.C. hakkında ‘yurtdışına çıkış yasağı’ şeklinde adli kontrol kararı ile tahliye kararı verilmiştir. Bu karara karşı itiraz hakkımızı kullanacağız. Dosya kapsamında İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan rapor beklenmektedir. Rapor geldikten sonra, dosyada hüküm verilecektir. Dosya kapsamında, toplum vicdanını rahatlatacak hakkaniyetli bir hüküm verileceğine inanıyoruz.”
Samandağ ilçesinde, 9 Temmuz 2019’da cinayete kurban giden Gökhan Çobancı’nın 3 çocuğunun annesi Yağmur Çobancı da eşinin ölümüne dayanamayıp geçirdiği bunalım sonrası 18 Kasım 2019 tarihinde intihar etmiş ve 3 çocuk yetim kalmıştı. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version