Sürpriz Gelişme: Kerim Alıcı Yeniden Yuvada!

Hatayspor’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kulüple yollarını ayıran defans oyuncusu Kerim Alıcı, sürpriz bir şekilde takıma geri döndü ve iki yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Yaklaşık bir ay önce, alacaklarına karşılık yönetimle karşılıklı anlaşarak kulüpten ayrılan Kerim Alıcı, dün Erzurum’da gerçekleşen görüşmenin ardından Hatayspor’la yeniden anlaştı. Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu’nun da katıldığı imza töreninde, […]

Hatayspor’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kulüple yollarını ayıran defans oyuncusu Kerim Alıcı, sürpriz bir şekilde takıma geri döndü ve iki yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

Yaklaşık bir ay önce, alacaklarına karşılık yönetimle karşılıklı anlaşarak kulüpten ayrılan Kerim Alıcı, dün Erzurum’da gerçekleşen görüşmenin ardından Hatayspor’la yeniden anlaştı. Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu’nun da katıldığı imza töreninde, Kerim Alıcı’nın iki yıl daha Hatayspor forması giyeceği açıklandı.

Kulüp, imza töreni sonrasında sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:
“Futbolcumuz Kerim Alıcı, Kulüp Başkanımız Levent Mıstıkoğlu’nun katıldığı imza töreniyle, kendisini 2 yıl daha renklerimize bağlayan imzayı attı. Kerim’e yeniden hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz.”

Kerim Alıcı’nın geri dönüşü, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratırken, oyuncunun da Hatayspor’a yeniden katkı sağlayacağına olan inanç tam. Yeni sezonda Kerim’in performansı merakla bekleniyor. – Meriç Demiray-

Exit mobile version