Tavla Ve Karlısu Otobüs Seferleri Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Defne’ye bağlı Tavla ile Antakya’ya bağlı Karlısu yerleşim birimlerine yarından itibaren düzenli şekilde yolcu taşımak üzere otobüs seferleri düzenledi. Yeni düzenlemeye göre, 12 Haziran Pazartesi günü (Yarın) itibariyle 410’Nolu otobüs Tavla güzergahında vatandaşların talepleri doğrultusunda yeniden düzenlendi. 410 ‘ No’lu otobüs Tavla ‘dan 7.30 itibariyle sefere başlayacak ve her iki […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Defne’ye bağlı Tavla ile Antakya’ya bağlı Karlısu yerleşim birimlerine yarından itibaren düzenli şekilde yolcu taşımak üzere otobüs seferleri düzenledi.

Yeni düzenlemeye göre, 12 Haziran Pazartesi günü (Yarın) itibariyle 410’Nolu otobüs Tavla güzergahında vatandaşların talepleri doğrultusunda yeniden düzenlendi.

410 ‘ No’lu otobüs Tavla ‘dan 7.30 itibariyle sefere başlayacak ve her iki saatte bir yolcu taşıyacak. Bu hattın Antakya seferi ise 8.30’da başlayacak ve yine her 2 saatte yolcu taşıyacak.

127 ’Nolu otobüs de Karlısu hattında ilk kez 12 Haziran Pazartesi (Yarın) faaliyete başlayacak. Karlısu hattı sabah 7.00 itibariyle sefer düzenleyip 3 saate bir yolcu taşıyacak. Hattın diğer durağı Antakya tarafı ise saat 8.00 itibariyle sefere başlayacak ve her 3 saatte bir yolcu taşıyacak.

Exit mobile version