“Kılıçdaroğlu ile görüşmek istiyorum”

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettikten sonra eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yapan ve ardından üç günlük bir yürüyüşle genel merkez önünde koltuk fırlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı eylemi  “tepki patlaması” olarak tanımladı. Yaptığı açıklama ve eylemin sonunda CHP’den ihraç edilen Tanju Özcan Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesinden sonra yapılan parti meclisi toplantısında […]

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettikten sonra eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yapan ve ardından üç günlük bir yürüyüşle genel merkez önünde koltuk fırlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı eylemi  “tepki patlaması” olarak tanımladı.

Yaptığı açıklama ve eylemin sonunda CHP’den ihraç edilen Tanju Özcan Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesinden sonra yapılan parti meclisi toplantısında affedilerek yeniden parti üyeliği iade edildi.

Özcan partiye üyeliğinin kabulünden sonra önce Bolu il Başkanlığına sonra da CHP Genel Merkezine Belediye başkanlığı adaylığı için başvuru yaptı. Özcan başvuru yaptıktan sonra  www.antakyagazetesi.com’a   yaptığı açıklamada tek aday olduğunu belirterek “Sagolsun partililerimiz beni desteklemek için aday olmadılar” dedi.

Özcan, Kılıçdaroğlu ile arasındaki  kırgınlık konusunda ise “O bir tepki patlamasıydı. Siyasette küskünlük olmaz. Eğer kabul ederse Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmek istiyorum. Randevu talep ettim” diye konuştu.

Tanju Özcan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimi  ise rekor oyla kazanacağını iddia etti.

(Sami Gökçe)

Exit mobile version