Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftar Grupları Birlikteliği

Hatayspor Yöneticisi Rahmi Vardı’nın

Hatayspor Yöneticisi Rahmi Vardı’nın girişimiyle, Hatayspor taraftar grup temsilcileri bir araya geldi, “Her şey Hatayspor için” ortak mesajı çıktı.

Hatayspor taraftar grupları, üye ve temsilcileri önceki gün bir araya geldi. Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı’ın girişimi ile bir araya gelen taraftar temsilcileri, ortak paydada birleştiklerini, her şeyin Hatayspor için olduğu noktasında birleşti.
Hatayspor Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi ve Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı, taraftar guruplarıyla, Hatayspor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirdi.
Almanya’dan İş İnsanı Hasan Toper ve Hassa Belediye Spor Kulübü Başkanı Fatih Demir ile birlikte; Hatayspor Aşktır – İstila – Şampiyon Hatayspor – Aşkımız Armaya – Hatayspor Sevdalıları – Ölümüne Hatayspor – Defne Hatayspor – Hatayspor Destanı – Altınözü Hatayspor Sevdalıları – Asil1967 – Güneyin Yıldızı ve Asi 1967 Derneği olmak üzere, değişik taraftar gruplarının temsilcileri Çarşamba günü bir araya geldi. Hatayspor Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi ve Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı, grup liderleri ile bir arada olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.
Grup liderleri, Yönetici Vardı’ya çiçek verip teşekkür ederken, taraftar grupları, bundan böyle her maçta Bordo-Beyazlı ekibe omuz omuza destek verileceği mesajında bulundu. -Cemil Yıldız-