Taraftar Hatayspor’dan Umutlu

Karagümrük’ü Yenin, Gelin… Hatayspor taraftarları, iki gün sonraki Karagümrük maçında Bordo-Beyazlı futbolculardan galibiyet istiyor. Geçen hafta Fenerbahçe önünde rakip ağları 4 kez sarsan Karagümrük’ün puan cetvelindeki yeri, alt sıralar. Cumartesi günkü maç, bir anlamda, alt sıralardaki iki ekibin zorlu mücadelesi şeklinde geçecek. Bordo-Beyazlı taraftarlardan bu maçla ilgili gelen görüşler ve tahminler şöyle: Beyazıt Beyaz Parlak: […]

Karagümrük’ü Yenin, Gelin…

Hatayspor taraftarları, iki gün sonraki Karagümrük maçında Bordo-Beyazlı futbolculardan galibiyet istiyor. Geçen hafta Fenerbahçe önünde rakip ağları 4 kez sarsan Karagümrük’ün puan cetvelindeki yeri, alt sıralar. Cumartesi günkü maç, bir anlamda, alt sıralardaki iki ekibin zorlu mücadelesi şeklinde geçecek.

Bordo-Beyazlı taraftarlardan bu maçla ilgili gelen görüşler ve tahminler şöyle:

Beyazıt Beyaz Parlak: İyi oynayın, kazanın, gelin. “Hatayspor düşecek” diyenleri kapak edin.

Murat Gündoğdu: Karagümrük maçından puan veya puanlarla ayrılalım. Size söz, Beşiktaş maçında en az 20 bin taraftar gelecek.

Kamil Özbek: Karagümrük’ten puan alın, hepimiz Beşiktaş maçına geleceğiz! Sivasspor, sizden zayıf Başakşehir’i yendi. Demek ki siz de başarabilirsiniz. Başarılar Hatayspor, duamız sizinle.

Harun Yıldırım: Hocam, Ze Luis ve Atsu ne zaman oynayacak ilk 11’de? Savunma yönümüz tamam, ama ofansif olarak istediğimiz oyunu koyamıyoruz, yarı sahamızda hep kabul ediyoruz oyunu.

Bülent Kumru: Gol attıktan sonra geriye yaslanıyoruz. Bundan kurtulmamız ve daha çok gol atmamız lazım. Sezon sonunda averaj önemli olacak gibi görünüyor.

Veysel Topal Lesyev Lapot: Bu günler, güzel günler. Daha güzel günler çok yakında. Başarılar Hatayspor’um.

Merih Arslan: Çıkışa devam. Adnan Kazan: Hadi hayırlısı

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version