Taraftar Hatayspor’u İstanbul’da yalnız bırakmayacak

Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, ligin ilk maçında deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşmasında Hatayspor’un yanında olacaklarını duyurdu. 8 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 18.00’de HBB İtfaiye önünden hareket edecek olan otobüslerle İstanbul’a gidileceğini belirten Ergin, taraftarları maça davet etti. Başkan Ergin, açıklamasında, “57 yıldır değişmez sevdamız Hatayspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyoruz” diyerek yeni sezonda takıma […]

Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, ligin ilk maçında deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşmasında Hatayspor’un yanında olacaklarını duyurdu. 8 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 18.00’de HBB İtfaiye önünden hareket edecek olan otobüslerle İstanbul’a gidileceğini belirten Ergin, taraftarları maça davet etti.

Başkan Ergin, açıklamasında, “57 yıldır değişmez sevdamız Hatayspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyoruz” diyerek yeni sezonda takıma olan güvenlerini ifade etti. Ayrıca, Hatayspor’un yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu ve yönetim kuruluna, sportif direktör Fatih Kavlak’a, teknik direktör Özhan Pulat’a ve teknik ekibe desteklerinin sürdüğünü vurguladı.

Dernek olarak, Galatasaray maçında Hatayspor’a destek olmak için İstanbul’a düzenlenecek otobüs organizasyonuyla ilgili detayları da paylaştı. Taraftarların, otobüsle seyahat edebilmek için isimlerini önceden yazdırmaları ve Passolig sisteminden maç biletlerini satın alıp ibraz etmeleri gerektiği belirtildi.

Ergin, ayrıca, Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve taraftar sorumlusuna gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederek, deplasmana gidecek taraftarlara iyi yolculuklar diledi. – Volkan İcil-

Exit mobile version