Taraftar; “Kumaş Bu, Ara Transfer Şart” Diyor!

Hatayspor taraftarları, 4-1’lik Ankaragücü yenilgisi ile ilgili yorumlarında, mevcut kadronun kapasitesinin üzerine çıkamadığını, mevcut kadro kalitesinin Süper Lig düzeyinin altında olduğunu, ara transferde direk oynayabilecek en az 4-5 yeni ismin alınması gerektiğini savunuyor. İşte, o yorumlardan bazıları: Hikmet Ağca: Şu kadroyu Guardiola’ya ver, kurtaramaz! Ligin en kötü, en kalitesiz takımı! Devre arası kesinlikle takviye gerekli. […]

Hatayspor taraftarları, 4-1’lik Ankaragücü yenilgisi ile ilgili yorumlarında, mevcut kadronun kapasitesinin üzerine çıkamadığını, mevcut kadro kalitesinin Süper Lig düzeyinin altında olduğunu, ara transferde direk oynayabilecek en az 4-5 yeni ismin alınması gerektiğini savunuyor.

İşte, o yorumlardan bazıları:

Hikmet Ağca: Şu kadroyu Guardiola’ya ver, kurtaramaz! Ligin en kötü, en kalitesiz takımı! Devre arası kesinlikle takviye gerekli.

Serdal Subaşı: Sağlık olsun, ayağınıza ve yüreğinize sağlık.

Erdem Büyükkaya: Haydi EXPO alanında konsere!

Yusuf Tekin: Hatta bence, Volkan Hoca, 6+4 taktiğini denemeli! Zaten orta saha yok takımda! Ne gerek var ortada oyuncu oynatmaya!

Halit Çelik: Gerçekçi olmak lazım. Bu kadroyla, ilk yarıyı 20 puana yakın yerlerde bitirirsek, büyük başarı. Sonrası, ara transferde direk 11 oynayacak hazır oyuncular transfer edilmeli, ki ligde kalalım. Yoksa bu kadroyla lig bitmez.

Cuma Döner: Yazıklar olsun size. Volkan Hoca değil, en kral hoca dahi gelse, boş. Adamlarda hırs, azim, hiçbir şey yok. Ligde kalmaya razıyım, yeter ki küme düşmeyelim.

Ahmet Adi: Dolar yükseldi!

Ali Şanlı: Hocam, savunmamız yol geçen hanı! Çok kolay pozisyon vermekteyiz! Ayrıca kanat oyuncularımız çok beceriksiz. Bir sürü pozisyon harcandı. Ligin en kötü takımından dört tane gol yedik. Kendileri bile dört gol attıklarına inanamadı.

Cihat Ağbaht: Canınız sağ olsun. Elinizden geleni yaptınız.

Selim Bozkurt: Her şeyi EXPO’ya bağlamayalım. O da lazım! Her maçta galip geleceğiz diye bir şey yok! Böyle biline! Lig, uzun maraton.

Mithat Boyar: Ne bekliyoruz yani! Şampiyon mu olacağız? Düşmeyelim yeter! Bu futbolcularla bu sene düşmezsek, demek ki başarılıyız!

Şahin Şerbetçioğlu: 4-1 kere maşallah!

Habip Kılıç: Dolar düşmez, altın düşmez, Hatayspor düşer!

Onur Özçelik: Düşme hattını yakından ilgilendiren, 6 puan değerindeki maçı maalesef ki kaybettik. Beraberliği 3 puan değerinde olan bir maçtı. Ömer Erdoğan’lı Ankaragücü ekibini tebrik ederken, bundan sonraki maçlarımıza bakacağız.

Cihat Cağlar: Bu takım, bu oyuncularla ikinci ligde bile düşmemeye oynar. Nerde kendi takımında oynamayan oyuncu varsa, hepsi Hatay’a gelmiş. Hepsinin tarihi geçmiş. İkinci devre mutlaka 5 ya da 6 oyuncu transfer yapmamız gerekiyor.

Bekir Yılmaz: Paf Ligi topçularından ne beklenir ki! Tebrikler! Oyuncu değiştirmede geciken Volkan Hoca ve yetersiz topçulara yazar bu mağlubiyet. Takımın en iyisi, kaleci Erce! Tebrikler.

Levent Binici: Bu şekilde devam edecek olursa, ligden düşmesi kaçınılmaz! Yeni transfer şart.

Veysel Özyurt: İkinci yarı, ilk 11 oynayabilecek birkaç futbolcu lazım.

Orkun Barış Yılmaz: Bu kadro ile Hatay’ın işi zor. Teknik direktörlük bir şey değil. Bence ara transferle takım güçlendirilmezse, ligden düşer, yoksa Volkan gider ve onun üstüne de 2-3 tane daha gelir.

Besto Bestami: Haftaya da Başakşehir basar geçer! Yaşasın Lütfü Savaş, yaşasın EXPO’cular!

Nazmi Orhan: Öncelikle, kalecimizi tebrik ederim! Ömer Hoca resmen Lütfü Savaş’a selam gönderdi!

Halım Hulya: Kafaya çıkamayan savunmacı var. Hemen her topta arkasına adam kaçıran bekler var. Oyun kuramayan, pres yapamayan, orta saha ve yeteneksiz hücumcular var. Maalesef bu kadro, PTT Ligi’nde bile küme düşer!

Uğur Erol: 2+2=4 eder! Bu kadro bu kadar! Daha fazlası mucize, şans! Umarım, devre arası Lütfu Başkan yine küçülmeye gitmez, yoksa…

Durmuş Burak Çelik: Bu sonuç, ekonomik paket, yönetime yazar! Ankaragücü’nün kadrosu, bizim kadrodan 5 gömlek üstün! İkincisi, ilk 11’e oyuncu alınması şart. Hiç kimse arka arkaya galibiyet beklemesin! Bu takımın yapacağı bu kadar! Bu sonuç yönetime yazar, başta da Lütfü Savaş’a!

Abdullah Kavasoğlu: Volkan Hoca, harcanıyor burada.

Timuçin Uğurlu: Hatayspor’un olduğu her yerde yenilsek de hemşerilerimizin yanındayız.

Aktaş Feyyaz: Maşallah, BJK havası erken indi!

Yahya Kavak: Ruhsuzlar.

Kadir Karatel: Tebrikler Hatay.

Abdullah Kavasoğlu: Volkan Hoca’ya gerçekten ayıp ediyoruz.

Bekir Temizkan: Yallah kümeye!

Yılmaz Dönmez: Tebrikler Hatayspor.

Hakan Saygılı: Hatayspor’da gol atacak futbolcu yok. Böyle giderse işi zor, küme düşer.

Mustafa Portakal: Abi, topla oynamasını bilmeyen var ya! Hadi kaptırırsın topu, amenna da… Önündeki topu kendi başına nasıl kaybedersin? Biz çocukken yapıyorduk öyle! Değişmeli abi, temizlik şart!

Menderes TKÇ: Saba ve El Kaabi’nin beceriksiz futbolu yüzünden, girdiğimiz pozisyonları, bunların gereksiz egosu yüzünden boşa harcıyoruz. Kalecinin saçma sapan, sürekli yerden oyun kurmaya çalışması… Kumda oyun oynuyor sanki!

Karagöz Mehmet: Beşiktaş’ı yen, ligin en kötü takımına yenil! Hiç güven vermeyen bir oyun, kadro var.

İsmail Mazı: Bu takım, kazanmayı kabullenmiyor. Hiçbir baskı yok, herkes kendi aleminde! Üzülüyorum. Bu takıma çare bulsunlar. Bu oyuncular bir an önce komando eğitimi alsın, belki biraz güçlenirler.

Bahri Yurtsever: Ömer Hoca dalga geçti. Erce de olmasaydı, 7 gol yerdi.

İskender Akdemir: En az 5 transfer şart, yoksa Volkan da kümede tutamaz bu takımı.

Serhat Berber: Haftaya da İstanbul Hakemi atayın, yetmedi!

Hamit Zamur: Bu takımı ne halden nereye getirdiniz! Yönetim, ne yapmaya çalışıyor? Böyle giderse, seneye kümeye düşer bu takım!

Hüseyin Sabuncu: Lig başladığından beri, bir maçta 2 golden fazla atamayan Ankaragücü, bizimle dalga geçerek 4 gol birden attı! Yazıklar olsun.

Karagöz Mehmet: Helal olsun sana, Erce Kardeşler. Sen de olmasaydın, skor 7 -1 filan olmuştu.

Sabri Berk: Bu takımın küme düşmesi kaçınılmaz. Eserinizden gurur duyun!

Murat Uçar: Arkadaşlar, Volkan Hoca’nın yapabileceği hiçbir şey yok! Kadro kalitesi çok düşük. Devre arasına kadar bu şekilde gideceğiz.

Adem Yücesoy: Bize acilen 11 futbolcu lazım ve özelikle Süper Lig ayarında.

Ömer Gül Dağdan: Bize, ligin ikinci yarısında çok acil en az 4 kaliteli oyuncu lazım bence. Bu kadro, takımı ligde tutmaz.

Osman Eken: Nerde eski Hatay! Üzülüyorum!

Murat Gündoğdu: Takım, inanılmaz kötü! Devre arası kesinlikle transfer şart. Yoksa bu takım ligin sonunda biter.

Özkan Harnuboğlu: Adekugbe ve Mehdi, sahada olmasa da olur! Ruben, bu takımın olmazsa olmazı. Volkan Hoca; orta saha yok, takımda iki pas yapamıyoruz. Rakibin üstüne gidersek, gol ve goller buluruz, ama rakibin üstümüze gelmesini izlemeye devam edersek, 2 olur, 3 olur bu maç…

Hasan Kara Sevin: Lütfü Savaş, eserinle övün! Expo’ya devam!

Murat Bayat: En az 3-4 transferle ligde kalabiliriz.. Volkan Demirel e Pert Kayıtlı Takım verdiler

Yılmaz Hortum Yemin ederim ne kadar maç izledim Hatay Spor futbolcuları gibi ruhsuz görmedim insanda hıç mi ruh olmaz ya adamlar daha topa vurmayı mecalleri yok koşma sıfır teknik direktörle hiç alakası yok adamlarda ruh yok acilen transfer yapılması lazım bu takıma.

Orhan Sönmez: Yazıklar olsun!

Sabit Deveoğlu: Beşiktaş’ı yenen kadro, Ankaragücü kalesine gidemiyor! İnşallah 2.yarı düzelir!

Murat Lek: 2 yarı, Volkan Hoca sorunu çözüp, inşallah 1 puanla da olsa döneceğiz. Ankaragücü çok bastırdı. Açık oynayıp, saldırmalıyız.

Mehmet Mirioğlu: Bu takımı 11 transfer kurtarır.

Hugo Chavez: Bu takıma sağlam bir forvet ve defans oyuncusu lazım, devre arası.

Murat Kaya: Bu takımı seyretmek için mazoşist olmak lazım.

Sinan Çiftçi: İlk yarı 4-0 olabilirdi. Erce, tek başına mücadele ediyor. Kaleyi bulan şutumuz bile yok.

Cemil Tetik: Bu takım alt kümeye düşer.

Cuma Burcu Kayışkanat: Eğer ki yenemiyorsan, yenilmeyeceksin!

Metin Genç: İlk 5 dakika içinde gol yiyoruz! Bu iki oldu!

Tamer Ayoğlu: Bu kadroyla ooooolmazzz! Giden futbolcuların yerleri doldurulamadı. Volkan Hoca, pert durumundaki takımın başına geçti! Devre arası acil transfer!

Mehmet Mirioğlu: Bu takımı ne Volkan ne de Jesus kurtarır!

Kadir Karatel: Bu takımdan bir şey olmaz! Beşiktaş’ı yenmemiz bir başarı olabilir, ama bu da Beşiktaş’ın kötü oluşundan ibarettir.

Exit mobile version