Taraftar Ne Dedi?

“Bu kanarya, geçen hafta Giresun’a karşı niye ötemedi? Sus pus olmuştu. Bu mağlubiyette ne teknik heyet ne de futbolcu suçlu! Tek suçlu, sözde fahri başkan olarak ortalıkta dolaşan zatı muhteremdir.” Hatayspor’un Fenerbahçe önünde aldığı 4-0’lık hezimet yenilgi sonrası, Bordo-Beyazlı taraftarların eleştiri, sitem ve tepkileri vardı. İşte o paylaşımlardan bazıları: Abldurrahman Nazan Çiloğlu: Bu futbolcuları alın, […]

“Bu kanarya, geçen hafta Giresun’a karşı niye ötemedi? Sus pus olmuştu. Bu mağlubiyette ne teknik heyet ne de futbolcu suçlu! Tek suçlu, sözde fahri başkan olarak ortalıkta dolaşan zatı muhteremdir.”

Hatayspor’un Fenerbahçe önünde aldığı 4-0’lık hezimet yenilgi sonrası, Bordo-Beyazlı taraftarların eleştiri, sitem ve tepkileri vardı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Abldurrahman Nazan Çiloğlu: Bu futbolcuları alın, kendi oynadıkları maçın tekrarını izlesinler. Oynuyormuş gibi yapmak, gülmeyen insana gülen maske takmak gibi bir şey yani! Demem o ki, 2 maçtır puan kaybeden Fenerbahçe’yi kendine getirdiniz! İnşallah, kendiniz de kendine gelirsiniz! Erce kardeşim, özellikle sana sesleniyorum… Yıllarca kalecilik yaptım! Bir insan bu kadar bir oyunu ağırlaştırabilir… Oyun kuramıyorsan, kaleden vur ileri. Bertuğ, El Kaabi top bekliyor, her top sana geldiğinde. Yenilgiyi bir tarafa koymuş, galibiyeti koruyor gibi hareket ediyorsun! Benim halı saha takımım, gidin bir aynaya bakın, yazık yazık!

Okan Yılmaz: İlk golü atsaydık, belki daha farklı olurdu. Fenerbahçe, mağlubiyetlerin acısını bizden çıkardı. İkinci yarı Ribeiro’nun oyundan çıkışı, orta oyun üstünlüğünün tamamen rakibe geçmesini sağladı. Yine de takımımızı mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum.

Adnan Coşkun: Maçın favorisi Fenerbahçe’ydi, favori olan kazandı. Zaten bizim rakibimiz, kadro kalitesi olarak Fenerbahçe değil. Bundan sonraki maçlarda Hataysporumuza başarılar dilerim. Bu arada Hataylı olup da “Hatay kümeye” diye yorum yapanlar, neyin peşindesiniz? Hatayspor düşerse, mutlu mu olacaksınız?

Serdal Subaşı: Sağlık olsun. Ayağınıza, yüreğinize sağlık.

Mustafa Ulaş: Geçmiş olsun. İnşallah bu sene en azından ligde kalmayı başarırız.

Ferhat Bilgiç: Fenerbahçeli olarak, gayet iyi bir oyun vardı. Hatay da pozisyonları daha güzel değerlendirse, maç farklı olurdu. Transfer şart bu takıma.

Serkan Gazi: Fenerbahçe’ye her sezon 6 puan amorti verilmiş! Çünkü yöneticilerimiz maalesef Hatayspor’a değil de Fenerbahçe’ye gönül vermiş! O yüzden dünkü skor normaldi.

Osman Seçer: Volkan, bu skora gerçekten üzüldü mü?

Asım Kılıç: Karşınızda, Türkiye’nin en büyük takımı var. Normal bu skor.

Cemal Yüzgüleç: Takımın yöneticileri ve teknik direktör, Fenerbahçeli! Ne bekliyordunuz ki! Fenerbahçe’nin her sezon 6 puanı garanti!

Erol Tuzluoğlu: Erce, tüm takıma bedel.

Dogan Şen: Yallah kümeye!

Mustafa Şanverdi: Yıkıcı olmayalım. Fenerbahçe karşısında oynadık. Bu kadroyla bu kadar olur. Güçlü transfereler yapmalıyız. Yense de yenilse de takımımızın yanındayız.

Barış Bozkurt: Geçmiş olsun Hatayspor. Biz, ne olursa olsun bu takıma bağlıyız.

Ganim Akyol: Hatayspor’u tebrik ediyorum. Ben, 8 yeriz diye düşünüyordum. 4 golle iyi kurtardık. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ahmet Tunç: Çok acil takviye lazım Hatay’a. En az 5 kaliteli oyuncu lazım. Orta saha, stoper, sağ bek, kanat oyuncusu ve Bertuğ’u acil olarak takıma monte etmek lazım.

Esat Ördek: İyi başladık, ama olmadı! Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz.

Şahin Şerbetçioğlu: Maşallah deyin bre ciğerim…

Serhat Berber: Yönetim istifa! Allah aşkına yeter!

Remzi Güven: Rezalet!

Mehmet Çınar: Tebrikler Hatayspor’umuza! Sağlık olsun.

Maharadja Kalkutta: Hatayspor kümeye düşer! İnşallah!

Şükrü Karaahmetli: Yakışanı yaptı yine!

Mehmet Biliz: Maşallah…

Özkan Gümüş: Helal, ne diyelim bu cılız oyunla!

Hakan Doğansoy: Geçmiş olsun.

Ender Yamaç: Sezon başından bu takımın bu hallere düşeceği belliydi. Kadro ve teknik ekip dahil, yönetim kendi gibi amatörlerle doldurdu kulübü. Takımın iskeletini oluşturan topçular alacaklarını alamayınca, çekip gittiler.

Abdullah Arslan: Caninizi yerim sizin! Ne güzel oynadınız be! Nefesimiz kesildi sizi izlerken! Allah razı olsun! Çok güzel bir maç izlettiniz! İnşallah, sizi dünya kupasında görürüz!

Arap İbo: Yazıklar olsun. Hataylı olup Fenerbahçe’yi destekleyen… Nerede sizin milliyetçiliğiniz? Memleketiniz yeniliyor, seviniyorsunuz.

Faik Çağlar: 2 yıl önceki takıma bak, şimdiki takıma bak! Transfer yaparken hiç mi araştırmadınız, hiç mi izlemediniz? Rezalet! Kulüpler bu şekilde batıyor. Ligde bu sene kalırsak, şampiyon olmuş gibi sevineceğim.

Numan Sarı: Artık şu oyuncuları değiştirin. Oyuncular ölmüş, bitmiş. İçlerinde bir kaç tane iyi oyuncu var, gerisi boş teneke! Sanki küme düşmek için çalışıyor bu yönetim!

Mustafa Orucu: Ölmüş takım! Bitmiş! Küme düşme adayı! O kadar kötü top oynuyor ki, çoğu oyuncunun gitmesi lazım. Hata üstüne hata yapıyor. Defansta Abid, boş topçu! El Kaabi ölmüş! Girdiği her pozisyon ofsayt! Lobjanidze bitmiş! Bu takım ligde zor kalır.

Murat Lek: Kritik zamanlarda çok gol kaçırdık, atamayana atarlar oldu. Ama Ümraniye’yi yenersek, yukarı tırmanırız. İyi başladık, kötü bitirdik.

İshak Karasu: Mücadele ederse bu takım, rahat kümede kalır. Volkan Hoca’ya güvenelim.

Süleyman Cemali: Muhammed Mert, Engin Can, Bertuğ… Bu maçın oyuncuları değiller. Seviyesi ve stresi bu derece yüksek maçları kaldıracak yetide değiller.

Yılmaz Dönmez: Diyecek lafım yok!

Gazi İpek: Küme bekliyor, Hatayspor!

Bayram Sunaç: Bu kanarya, geçen hafta Giresun’a karşı niye ötemedi? Sus pus olmuştu. Bu mağlubiyette ne teknik heyet ne de futbolcu suçlu, tek suçlu, sözde fahri başkan olarak ortalıkta dolaşan zatı muhteremdir.

Burak Altan: Volkan sayesinde, Hatay küme düşer!

Murat Balcı: Takımın yöneticileri ve teknik direktör, Fenerbahçeli! ne bekliyordunuz ki? Fenerbahçe’nin her sezon 6 puanı garanti!

Numan Sarı: Elinize gelen gol fırsatlarını bile değerlendiremiyorsunuz! Acilen bu yönetimin istifa etmesi lazım. Bari değişiklik yapın. Umarım, ikinci yarıda fazla gol yemeyiz ama… Böyle giderse, yiyeceğiz gibi!

Yılmaz Çiler: Beyler, karşımızda Türkiye’nin en büyük takımı var. Bu sonuç normal. Ben, takımımızdan memnunum ve çok daha güzel yerlere geleceğinden eminim.

Ahmet Erdem: Duran Giresun’u yenemeyen bir takım! Sonuç normal…

NurEla Aslan: 1 gol atamıyoruz! Nedir bizim bu çektiğimiz! Volkan Hoca, gol atmalarını nasıl sağlayacak? Ya 1 gol atın bari!

Ahmet Gezginci: El Kaabi’nin yerinde Bertuğ olsaydı, 2 tane atmıştık.

Güven Sözer: Fenerbahçe Kongre üyesi Lütfu Savaş ve saz arkadaşlarını, galibiyetlerinden dolayı tebrik ederiz.

Mithat Boyar: Bu futbolcularla ancak bu kadar! Hepsi, 2 lig futbolcusu, Volkan ne yapsın? 1 korneri bile yok takımın! Şimdiye kadar en kötü oyun… Neyse, düşmeyelim yeter!

Naci Çiçek: Canın sağ olsun Hatayspor.

Ercan Yıldız: Çok fırsat oldu, ama değerlendiremiyoruz.

Ahmet Atılğan: Sağ tarafımız evlere şenlik, bir de kaptan yapmışlar! Yazıklar olsun! Böyle giderse, fark yeriz.

Sıtkı Kirkizoğlu: Yazıklar olsun.

Rıfat Bozkurt: Böyle futbol nerde görülmüş! Çok pozisyon veriyoruz, kanatlar evlere şenlik!

Öztürk Somer Önder: Atamayana atarlar.

Muzaffer Özdemir: Hoca, kanatları değiştir.

Orhan Ezal: El Kaabi, tarzan!

Muzaffer Özdemir: Bertuğ oyunaaaaa…

Orhan Faiz: Maça oturduk, bir umut belki mucize olur diye! Bu kadroyla, sadece umutmuş, hayalmiş. Onur Ergün, Abid, Kamil Ahmet, Burak, Vranjes … Bu ligin çok altında adamlar. Transfer olmazsa, % 90 kümeye düşmemiz kaçınılmaz.

Salahattin Yurtsever: Hatayspor düşmanları ortaya çıktı! İnadına Hatayspor, inadına Lütfü Başkan.

Hayrullah Bakıcı: Layık olunan yere…

Metin Kara Onur: Kamil Ahmet, Vranjes, Adekugbe… Bunlar, Hatayspor topçusu değil! En az 5 transfer lazım. Hatayspor, bu akşam, akşam yemeği yememişti, şimdi doydu!

N G Das: Hatay’ın rakibi, Ümraniye. Ümraniye’yi yenmemiz lazım.

Sedat Guzelsemme: İnşallah küme düşmeyiz.

Menderes Tkç: Ze Luis ve Kevin Soni hariç, hepsi gönderilmeli.

Şemsettin Dalyan: Bu kadroyla ancak PTT Birinci Ligi’nde oynarız!

Barış Bozkurt: “Sonuna kadar Hatayspor” demeyen, zaten Hataylı değil! Fenerbahçe bu! Ligin kalbur üstü takımı! Ne bekliyorduk ki!

Bahtiyarın Dönüşü: Volkan Hoca yakında, bu gemiyi bırakacak! Benden söylemesi… Kadro berbat!

Zekeriya Coşkun: Takım, yenilmek için sahaya çıkmış. Dakika 85, maç 2-0, adamlar kaleciyle oynuyor, rakibe pas veriyor, netice ise gol. Karşı takımın sahasına gitmezsen, gol atamaz, üzerine gol de yersin. Değişiklikler takıma katkı vereceğine, kötü etki yaptı. Kadro ve taktik yanlış. Arada bu takım hiç pas çalışmamış, anladığımız kadarıyla.

Ezer Kamil: Yaşasın EXPO!

Adnan Coşkun: Bir Hatayspor taraftarı olarak, Fenerbahçe’yi tebrik ederim. Zaten maçın favorisi bizim rakibimiz değil! Hatay’ın rakibi olan takımlar belli! Kümede kalmaya çalışıyoruz! Volkan Hoca’ya başarılar dilerim. Bizi küme düşürmeyecek, inanıyoruz kedisine. Bir de 20 yaşında Bertuğ’u, Engin Can’ı oynattı, ki helal olsun ona. Fenerbahçe, 3 gol atmış Arda gibi yetenekli bir evladımızı oynatmadı, ona biraz üzüldüm. Bu arada Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa, GS, Trabzonspor, BJK, Başakşehir gibi takımları yenmesi gerekir.

Tekrar hem Hatay’ı hem Fenerbahçe’yi tebrik ederim.

Mutlu Hem Hatayspor hem FB yorumları için lütfen birer foto kullanalım

Exit mobile version