Taraftar, Ömer Erdoğan ve Ekibine Güveniyor

Hatayspor, Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ile teknik ekibi ve futbolcu kadrosuyla, Süper Lig’de geride kalan 17 haftada elde ettiği başarı nedeniyle konuşulmaya devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekibin, en kritik mevkilerdeki silahlarını sakatlık ve ceza dolayısıyla oynatamaması üzerine aldığı yenilgileri fırsat bilerek olumsuz yaklaşım sergileyenler olduğu gibi, büyük çoğunluk, Ömer Erdoğan’a, ekibine ve futbolculara güveniyor. Bugünkü Hatayspor-Konyaspor […]

Hatayspor, Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ile teknik ekibi ve futbolcu kadrosuyla, Süper Lig’de geride kalan 17 haftada elde ettiği başarı nedeniyle konuşulmaya devam ediyor.

Bordo-Beyazlı ekibin, en kritik mevkilerdeki silahlarını sakatlık ve ceza dolayısıyla oynatamaması üzerine aldığı yenilgileri fırsat bilerek olumsuz yaklaşım sergileyenler olduğu gibi, büyük çoğunluk, Ömer Erdoğan’a, ekibine ve futbolculara güveniyor.

Bugünkü Hatayspor-Konyaspor maçı öncesi Hatayspor taraftarlarının paylaşımları şu şekilde oldu:

Ömer Avcı: Ömer Hoca’nın her zaman yanındayız. Bu kadro, bu olanaklarla zirveyi kovalıyor. Tebrik etmemiz lazım. İstanbul takımlarına bakın, gerek kadro bakımından ve gerekse maddi bakımından bizden kat kat üstünler, ama topladıkları puan itibariyle alt sıralardalar! Bunu göz önünde bulunduralım.

Emre Akın: Hatayspor’u Terk etmedik, etmeyeceğiz. Sonuç ne olursa olursun, hem takımımızın hem de hocamızın arkasındayız. Bir kaç yenilgi bizi durduramaz. Tam gaz yola devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Hatayspor’un toparlanması lazım. Aksi takdirde ligden düşmemek için can çekişir, bu gidişle!

İbrahim Çetinkaya: Umarım Konya maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeriz inşallah! Ama görüyoruz ki, takımımızın en az 6-7 oyuncuya daha ihtiyacı var ve bir kaç topçuyla da yol ayrılması gerekiyor!

Ahmet Gökçen: Her zaman, her yerde Hatayspor! İnşallah Konya maçı, bizim! Takım olarak gayet iyi yerdeyiz ve Türkiye’nin en dürüst, mütevazi hocası bizde. Futbol bilgisi olarak da, insan olarak da. Kimsenin şüphesi olmasın, Hatayspor bu maçı alacak.

Ahmet Çağlar: Futbol bilmeyenlerin yorumu bu! Futbolda bazen bir futbolcunun değişmesi, oyun düzenini etkiliyor ve kötü futbol görünebiliyor. Bunu görüp, gerekli müdahaleyi de ancak iyi teknik direktörler yapabilir. Ömer Hoca da bu konuda çok iyi.

N.G.Das: Doktor Bey, söylediklerine katılıyorum. Hemen yargı, hemen eleştiri olmamalı. Bazı arkadaşlar gerçekleri görmüyor. Hatay, kısıtlı kadroyla bu kadar! Üç büyüklere bir bakın… Geniş bütçelerle ligde neredeler, Hatay, kısıtlı bütçeyle ligin neresinde! Tebrikler Ömer Hoca’ya ve ekibine… -Cemil Yıldız-

Exit mobile version