Tatbikatlar başladı

Antakya’da son günlerde özellikle konteyner ile çadır kentlerde yaşanan yangın olayları üzerine ,tatbikatlar gerçekleştirilerek toplumun bu afet olayına karşı hazırlıklı, savunmalı olmaları sağlanmaya çalışıldı

Perşembe günü Antakya-Yayladağı yolu üzerindeki Cezaevinde personele yangınla mücadele eğitimi tatbikatlı anlatıldı, gösterildi.
Antakya ve Defne İtfaiye İstasyonu ekipleri; Yayladağı ilçesinde Kapalı Ceza ve Tutuk Evi personellerine yangından korunma ve yangın söndürme işlemi anlatıldı
Antakya ilçesinde bulunan Katar 2 Konteyner Kent’te yaşayan vatandaşlara da yangınla mücadele konusundaki farkındalığın artırılması için yangından korunma eğitimi ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
Bir diğer yangın tatbikatı ise OSB’de gerçekleşti.
Antakya Organize Sanayi Bölgesi yanı Nato Çadırkent içinde bulunan Antakya Lisesi öğrenci ve personellerine yangından korunma eğitimi verilip, yangın tatbikat düzenlendi.
Hatay itfaiye dairesi ekipleri ve personeli tatbikata katılan Öğrencilere eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi. (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version