Tayfun Çin’i Vurdu!

Çin’de son yılların en büyük tayfunlarından biri olan Doksuri büyük hasar yarattı. Beijing, Tianjin, Hebei, Fujian ve diğer bazı bölgelerde ciddi felaketler binlerce insan selden zarar gördü.Felaketten zarar görenlere Çin hükümetinin yanı sıra Çinli dev şirketler de yardım yapmak için sıraya girdi.Çin Ulusal Radyosunun haberine göre Beijing merkezli ByteDance Kamu Refahı Vakfı bugün kamu refahı […]

Çin’de son yılların en büyük tayfunlarından biri olan Doksuri büyük hasar yarattı. Beijing, Tianjin, Hebei, Fujian ve diğer bazı bölgelerde ciddi felaketler binlerce insan selden zarar gördü.
Felaketten zarar görenlere Çin hükümetinin yanı sıra Çinli dev şirketler de yardım yapmak için sıraya girdi.
Çin Ulusal Radyosunun haberine göre Beijing merkezli ByteDance Kamu Refahı Vakfı bugün kamu refahı kuruluşlarıyla birlikte Beijing, Tianjin, Hebei ve Fujian gibi ciddi şekilde etkilenen bölgelere acil yardım sağlayacak ve gıda sorunun çözmek için 100 milyon yuan bağış yaptığını duyurdu
Dünyanın en büyük dijgital alış-veriş şirketi Alibaba, telekom devi Xiaomi, otomotiv şirketi Li Auto, Didi ve diğer şirketler de milyonlarca yuan bağış yaptı.
Alibaba Yardım Vakfı, Beijing, Tianjin, Hebei ve diğer yerlerde afetten etkilenen insanların kişisel güvenliğini korumak, acil yardım malzemeleri satın almak ve dağıtmak için 30 milyon yuan bağışta bulunacağını açıkladı.
2 Ağustos’ta Xiaomi Yardım Vakfı da acil yardım malzemeleri ve kurtarma ekipmanı satın almak için kullanılacak 25 milyon yuanlık acil durum bağışını . Didi Chuxing, Didi sürücülerinden oluşan ve profesyonel olarak eğitilmiş “Didi Kurtarma Ekibi”nin çeşitli yerlerde afet yardımı çalışmalarına katıldığı belirtildi.

Exit mobile version