TCG Karadeniz Ereğli Gemisi Halka Açıldı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Türk Denizciliğinin önemli zaferlerinden biri olan Preveze Deniz Zaferi ve Türk Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla TCG Karadeniz Ereğli gemisi halkın ziyaretine açıldı. Ziyaret için gelen vatandaşlar, iskelede kayıt işlemlerinin ardından rehber eşliğinde gruplar halinde savaş gemisini gezme fırsatı buldu. Geminin tarihi ve önemi hakkında bilgilendirilen katılımcılar, bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal […]

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Türk Denizciliğinin önemli zaferlerinden biri olan Preveze Deniz Zaferi ve Türk Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla TCG Karadeniz Ereğli gemisi halkın ziyaretine açıldı. Ziyaret için gelen vatandaşlar, iskelede kayıt işlemlerinin ardından rehber eşliğinde gruplar halinde savaş gemisini gezme fırsatı buldu.
Geminin tarihi ve önemi hakkında bilgilendirilen katılımcılar, bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Ziyaretçiler, “Yurt dışından geldik, böyle bir gemimiz olduğu için gurur duyduk. Personel bilgiliydi, gemiyi tanıttılar” şeklinde duygu ve düşüncelerini paylaştı. Ayrıca, “Türk yapımı gemimizle savunma sistemimizi anlattılar, çok gururlandık” diyerek duygularını ifade ettiler.

Exit mobile version