TED Hatay Koleji’nden Kariyer Rehberi

TED Hatay Koleji, Türkiye’nin önde gelen eğitimcilerinden ve gazetecilerinden Abbas Güçlü’yü 16 Ekim 2024 tarihinde saat 18.00’de okulun kültür salonunda ağırlamaya hazırlanıyor. “Doğru Eğitim, Doğru Kariyer, Doğru Gelecek” temalı söyleşi, öğrencilere ve velilere kariyer planlaması ile ilgili değerli bilgiler sunacak. Abbas Güçlü, gençlerin eğitim hayatındaki önemli adımlarını atmalarına yardımcı olmak için kendi deneyimlerini paylaşacak. Etkinlik, […]

TED Hatay Koleji, Türkiye’nin önde gelen eğitimcilerinden ve gazetecilerinden Abbas Güçlü’yü 16 Ekim 2024 tarihinde saat 18.00’de okulun kültür salonunda ağırlamaya hazırlanıyor.
“Doğru Eğitim, Doğru Kariyer, Doğru Gelecek” temalı söyleşi, öğrencilere ve velilere kariyer planlaması ile ilgili değerli bilgiler sunacak. Abbas Güçlü, gençlerin eğitim hayatındaki önemli adımlarını atmalarına yardımcı olmak için kendi deneyimlerini paylaşacak.
Etkinlik, katılımcılara doğru eğitim ve kariyer stratejileri üzerine derinlemesine bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.
TED Hatay Koleji: Ballıöz Mahallesi, Ballıöz Yolu Caddesi No: 43, Defne, Hatay.

Exit mobile version