Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Direktör Bayram Toysal:

Hatayspor layık olduğu yere

Hatayspor layık olduğu yere çıkacak

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, ilk basın açıklamasında, Bordo-Beyazlı Kulübün layık olduğu yere çıkacağını söyledi. Cumartesi günü bir basın toplantısı düzenleyen Hatayspor’un yeni teknik direktörü Bayram Toysal, Hatayspor’a hizmet için burada olduğunun altını çizdi ve şöyle dedi:
“Hatayspor, hedefi olan bir takım. Önemli bir kulüp. Bizler de bunun farkındayız ve Hatayspor’a daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda arayışlar içindeyiz. İhtiyaç doğrultusunda buraya çağırıldık ve tabi ki ‘gelemiyoruz’ diyemedik. Söz konusu Hatayspor ise, böyle bir şansı olamayabiliyor insanın.
Hatayspor’a hizmet etmek için buradayız. Bir önceki dönemde de dediğim gibi, biz, Hatay’ın, Hatayspor’un öz evladıyız. Futbol, sahada oynanan bir oyun. Biz, hedefi olan bir kulübüz ve bu hedef doğrultusunda göreve getirildik. Elimizden geldiğinin en iyisini ortaya koymak durumundayız. Tüm Hatay’ın desteğiyle, inşallah sezon sonunda Hatayspor’u layık olduğu yere çıkartacağız.”
TAKIMI DAHA İYİ TANIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
“Henüz yeniyiz. Önce, takımın durumunu tespit edeceğiz. Zirveye ortağız. Kendi içimizde eksiklikler varsa, elbette bunları tamamlayacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımın seviyesini tam anlamıyla idrak ettikten sonra, bu eksikler tamamlanacaktır. Tabii önce bir teknik adam olarak, takımı gözlemlemem lazım. Fakat şu an radikal bir değişiklik kararım yok. Biz her zaman, kendi doğrumuzu sahaya yansıtmak zorundayız.”
KENDİ KARAKTERİMİZİ SAHAYA KOYMAK ZORUNDAYIZ
“Sürekli olarak maçları izliyordum. Ekip olarak karakterimizi takıma yansıtıp, güzel sonuçlar almayı hedefliyoruz. Ufak tefek dokunuşlar illaki olacaktır. İyi giden havayı devam ettirmek zorundayız. Bu takım, istediği zaman hocasız da maç kazanabiliyormuş. Bunu, geçtiğimiz hafta oynanan Osmanlıspor maçında görmüş olduk. Ekibimle üç seneden beri birlikteyiz ve birbirimizi çok iyi tamamladığımızı düşünüyorum.”
GELECEĞİN HESAPLARINI YAPIYORUZ
“Geçmişe takılı kalmak bizlere bir fayda sağlamaz. Artık önümüze bakmak zorundayız. Geleceğin hesaplarını yapmaya başladık. Adana Demirspor maçı için çalışmalarımıza aralıksız devam devam ediyoruz. Rakibin analizini detaylıca yapıp inşallah maçta galip geleceğimizin inancındayız.” -Cemil Yıldız-