Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Beşiktaş önünde 2-1 galip iken hakemin son dakikada verdiği penaltı kararı ile yedikleri gol sonrası sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmalarına olan tepkisini dile getirdi.
“Birileri bana bu penaltıyı izah etmeli” diyen Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat şu yorumu yaptı:”Buraya 3 puan için geldik. Ön alanda rakibi boğan bir oyunla 3 puan bekleyebilir herkes ama biz buraya 6 eksikle geldik. Planımız ikinci bölgede doğru parselasyondu. Beşiktaş’ın stoper ile bek arasına atılan toplar ve duran toplarda zaafı vardı. O şekilde golü bolduk. Farklı bir hikaye yazabilirdik ama son dakika bu kadar basit penaltının verilmesi… Ben 20 yıldır antrenörlük yapıyorum, bu görevi tüm mücadelemle Hatayspor’u ligde bırakarak yapmaya çalışacağım. Dış faktörler ne olursa olsun biz Hatay şehrinin onurlu mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdıklarının hatırlatılması üzerine Pulat, “Ben hayatım boyunca hiç kolay sahip olmadım. Felsefemde asla enseyi karartmak yok. Hiçbir endişem yok. Maçı kazanmak, oyuncularımı ayağa kaldırmak için çabalayacağım” şeklinde konuştu. – Meriç Demiray-