Teknokent Kolejinden Görkemli Mezuniyet

Özel Antakya Teknokent Koleji, “Hayata Hazırlayan Dijital Okul” sloganıyla eğitim ve öğretimi başlatmıştı. Okulun, 2023-2024 eğitim sezonu mezuniyet töreni, okul bahçesinde yoğun katılımla gerçekleşti. Kurucular İbrahim Küçükçay ve Selim Karakaplan ile yönetim kadrosu, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla renkli bir tören yaşandı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından kürsüye gelen Antakya Teknokent […]

Özel Antakya Teknokent Koleji, “Hayata Hazırlayan Dijital Okul” sloganıyla eğitim ve öğretimi başlatmıştı. Okulun, 2023-2024 eğitim sezonu mezuniyet töreni, okul bahçesinde yoğun katılımla gerçekleşti. Kurucular İbrahim Küçükçay ve Selim Karakaplan ile yönetim kadrosu, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla renkli bir tören yaşandı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından kürsüye gelen Antakya Teknokent Koleji Kurucusu İbrahim Küçükçay, duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Küçükçay, “6 Şubat depremi sonrasında öğrencilerine kendi okul binalarında eğitim vermeyi sürdüren okulumuzun 2023-2024 eğitim sezonu mezuniyet törenini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” diyerek duygularını ifade etti. Ayrıca, okulun mesleki ve teknik eğitiminin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimleri karşılayarak güçlendirmeyi amaçladığını vurguladı ve okulun sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün yetişmesine katkı sağladığını belirtti. Küçükçay, öğrencilerin geleceğe hazırlanmasında 21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyler olmalarının önemine de değindi.

Mezuniyet programı, kurucular ve okul yöneticileri tarafından öğrencilere diplomalarının verilmesiyle devam etti. Ardından mezun olan öğrencilerin geleneksel kep atma seremonisi gerçekleştirildi ve tören, yapılan ikramlarla son buldu.

Özel Antakya Teknokent Koleji, başarılı bir eğitim-öğretim dönemini tamamlayarak mezun olan öğrencilerini gururla uğurlarken, gelecek eğitim yaşamlarında da başarılar diledi. -Mehmet Durmaz-

Exit mobile version