Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teksöz’ün istekleri

HESOB Başkanı, Hatay BŞB’den

HESOB Başkanı, Hatay BŞB’den Su, AKSA’dan Doğal Gaz, Toroslar’dan Enerji fiyatını düşürmesini, özel bankalardan da esnafın yanında durmalarını istedi.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz, esnafın zorda olduğunu kaydederek, bazı kurumlardan, hizmetlerinde indirime gitmelerini istedi. Birlik Başkanı Kadir Teksöz, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden su fiyatlarında indirim yapmasını isterken, AKSA’dan Doğal Gaz ve Toroslar-Enerjisa’dan da enerji fiyat ücretini düşürmesini istedi.
Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz, istekleriyle ilgili olarak, muhatap kurum yöneticilerine yönelik mesajlarında şunları kaydetti.
“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfi Savaş Kardeşim. Şu kötü günler geçene kadar, 3 aylığına sen de Meclis kararıyla su fiyatlarını düşürürsen, seviniriz. Halkımız, esnaf ve sanatkârlarımız senden de müjdeli haber bekliyor. Çorbada tuzunuz olsun.”
HESOB Başkanı Teksöz’ün, enerji ve doğal gaz ile ilgili fiyat düşürme istek mesajları da şöyle:
“Enerji SA Toroslar ve AKSAGAZ, sen de bu kötü dar günlerde halkının, esnafının yanında ol. Düşür fiyatları yarı yarıya, bir şey olmaz. Çorbada sizin gibi holdinglerin de tuzu olsun. Bak vatandaş zor durumda. Vatandaşı bugünlerde rahatlamak sizin de asli göreviniz olmalıdır. Teşekkürler.”
HESOB Başkanı Kadir Teksöz’ün, 3 devlet bankasından sonra özel bankalardan da istekleri oldu. Bu mesajı da şöyle:
“Özel Bankaların Genel Müdürlükleri… Elbet bugünler gelip geçer. Sizler, bu kötü günlerde esnaf ve sanatkârlarımızın, tüccar ve sanayicilerimizin yanında olmaz iseniz, iyi günlerde yanımıza gelip ‘şu krediyi veriyoruz, bunu yapıyoruz’ sakın demeyin ona göre.”
HESOB Başkanı Kadir Teksöz’ün kendi esnafına çağrısı da şöyle:
“Sevgili esnaf ve sanatkarlar, kardeşlerim. Özellikle şu günlerde sizler için istemiş olduğum talepleri paylaşırsanız, çözümü daha hızlı olur. Sizlerden bunu rica ediyorum. Paylaşımları hızlı bir şekilde paylaşalım ki, daha fazla duyurarak çözüme kavuşmaya destek olmuş olursunuz. Teşekkür ediyor, hayırlı geceler diliyorum.” -Mutlu Yanık-