Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz…

Hatay BŞB’nin, ilçesindeki altyapı çalışmaları nedeniyle açtığı çukurları kapatması ve asfaltlama dolayısıyla bürokratlara teşekkür etti. Teşekkür Etmediği Tek Kişi Lütfü Savaş Başkan Yavuz’un teşekkür etmediği Lütfü Savaş, o saatlerde, Kırıkhan’daki asfaltlama çalışmalarını yönlendirmekteydi. Geçtiğimiz Cuma günkü Hatay Büyükşehir Belediye (BŞB) Meclisi toplantısında ilginç bir durum yaşandı. Kırıkhan Belediye Başkanı söz alarak, ilçesinde, HATSU’nun aylar önce […]

Hatay BŞB’nin, ilçesindeki altyapı çalışmaları nedeniyle açtığı çukurları kapatması ve asfaltlama dolayısıyla bürokratlara teşekkür etti.

Teşekkür Etmediği Tek Kişi Lütfü Savaş

Başkan Yavuz’un teşekkür etmediği Lütfü Savaş, o saatlerde, Kırıkhan’daki asfaltlama çalışmalarını yönlendirmekteydi.

Geçtiğimiz Cuma günkü Hatay Büyükşehir Belediye (BŞB) Meclisi toplantısında ilginç bir durum yaşandı. Kırıkhan Belediye Başkanı söz alarak, ilçesinde, HATSU’nun aylar önce kazdığı çukurların nihayet kapatılmaya ve asfaltlanmaya başlandığını kaydetti. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “HATSU çukur açtı, Fen İşleri kapatıyor” dedi ve bunun için Genel Sekreter Nihat Tazeaslan’a, Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları’na ve Fen İşleri bünyesindeki personele teşekkürlerini bildirdi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay BŞB’nin ilçedeki bu hizmetleri dolayısıyla nedense Başkan Lütfü Savaş’a teşekkür etmezken, ilginçtir, aynı saatlerde Lütfü Savaş ise Kırıkhan ilçesindeki asfaltlama çalışmalarını yönlendirmekteydi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un teşekkür etmediği Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan’daki Fen İşleri çalışmalarını incelerken yaptığı kısa açıklamada şöyle dedi:

“Şehrimizin her noktasında alt yapımızı yeniliyor, güçlendiriyor, üst yapımızı iyileştiriyoruz. Çalışmalarımızı, akılcı ve uzun vadede çözüm sunacak şekilde, Hatay’ımızın 15 ilçesinde de adil şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.” -Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version