Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sinan Seyfittinoğlu

Teşekkürler Gökhan Zan

İyi günler sevgili okuyucu.

Geçtiğimiz hafta içimizde buruk bir üzüntüyle, sevgili Gökhan Zan’ın yeni hedefler ışığında Hatayspor’daki görevlerini bıraktığını öğrendik. Gökhan Zan, çok önemli bir spor adamıdır. Futbol konusundaki kariyeri ve tecrübeleri, yıllardır belli kalıpların dışına çıkamamış olan Hatayspor’a yepyeni bir vizyon kazandırdı. Bu büyük spor adamının Hatayspor’a olan emeklerini

yadsıyamayız. Teşekkürler Gökhan Zan.

Veda mesajında, spor konusunda kente büyük hizmetler vermekte olan sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etmiş, onun Hatayspor için bir şans olduğunun altını çizmiştir. Çok doğru. Sayın Savaş, Gökhan Zan’ı ilimize ve takımımıza kazandıran en önemli kişidir. Yolun başında profesyonel bir zihniyete ihtiyaç olduğunu gördü ve Hatayspor’a Gökhan Zan’ı kazandırdı.

Gökhan Zan, Hatay’da çok büyük işler yaptı. Öncelikle tanıyan tanımayan herkesin gönlünde haklı bir taht kurmuş olan Gökhan Zan, kentte beyefendiliğin, centilmenliğin ve entelektüelliğin spor ile iç içe yaşaması gereken kavramlar olduğunu gösterdi. Özellikle futbol konusunda emek veren birçok spor adamının geçmişte kaba saba, nahoş tavır ve hareketlerini unutturdu. Onun döneminde, ilgili ilgisiz birçok işadamı sporun elit bir çaba olduğunu gördü diyebiliriz. Bunu düzgün karakteriyle başaran Gökhan Zan’ın açtığı bu yolun tıkanmamasını ve devamının sağlanmasını dilerim.

Gökhan Zan ile ilgili söylenecek ve yazılacak çok şey var. Bir gözlememi paylaşmak istiyorum. Spor konusundaki en ciddi tv programlarından biri hiç kuşkusuz Maraton programıdır. Birçok futbol sevdalısı, Süper Lig maçları sonrası değerlendirmeyi ve analizleri bu programdan takip eder. Katılır mısınız bilmiyorum ama, Maraton, Türkiye’nin ağırlıklı olarak spor gündemini belirlemektedir. İşte yine bir Maraton akşamında TV’nin karşısında Şansal Büyüka’yı izliyorum. O gün de olaylı Play-Off maçını oynamış ve sahadan penaltılarla kaybederek ayrılmışız. Maç sonu istenmeyen olaylar patlak vermiş ve Hatayspor heyeti canını zor kurtarmıştı. Biz alt liglerde mücadele ederken bu tür haksızlıklara çok alışmışızdır. Genelde yapanın yanına kar kalırdı. Birden Şansal Büyüka biraz önce kendisini Gökhan Zan’ın telefonla aradığını ve maç ile ilgili değerlendirme yaptığını belirtti. Play-Off maçında yaşadığımız haksızlık, Gökhan Zan’ın bir telefonuyla Türkiye gündemine sıcağı sıcağına taşındı. İşte sadece bu olay bile aslında sevgili Futbol Koordinatörü Gökhan Zan’ın ne kadar önemli bir işlevi olduğunu gösteriyor.

Şimdi bizler Gökhan Zan’ın bundan sonra futbol kariyerinde nasıl bir yol ve mücadele vereceğini birlikte izleyeceğiz. Onun başarılarıyla gurur duyacağız. Özü itibariyle ne Hatayspor Gökhan Zan’ı ne de Gökhan Zan Hatayspor’u bırakmadı. Gönül bağı sonsuza kadar devam edecek. Bunu küçük bir ara gibi düşünelim. Bir gün sevgili Zan, bambaşka donanımlarla yeniden Hatayspor’un başına geçecektir. Buna yürekten inanıyorum.

Gökhan Zan’a futbol kariyerindeki bundan sonraki yolculuğunda üstün başarılar diliyoruz. Ve yiğidin hakkını yiğide vermek istiyoruz: Teşekkürler Gökhan Zan.

İyi çalışmalar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER