TFF ile THY Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türk Hava Yolları (THY) 2024-2025 sezonu için sponsorluk anlaşmasına imza attı. Bayrak taşıyıcı havayolu olan Türk Hava Yolları, bu sezon TFF’nin “ulaşım sponsoru” olarak görev yapacak. Anlaşma kapsamında, futbol milli takımlarımız müsabakalara seyahatlerini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek. İmza töreni, Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası’nda gerçekleşti. Törene, Türkiye Futbol […]

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türk Hava Yolları (THY) 2024-2025 sezonu için sponsorluk anlaşmasına imza attı. Bayrak taşıyıcı havayolu olan Türk Hava Yolları, bu sezon TFF’nin “ulaşım sponsoru” olarak görev yapacak. Anlaşma kapsamında, futbol milli takımlarımız müsabakalara seyahatlerini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek.

İmza töreni, Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası’nda gerçekleşti. Törene, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz ile diğer üst düzey yöneticiler katıldı.

Bu anlaşma ile bir yıl boyunca Türk milli takım futbolcuları, deplasman maçlarında sponsor kuruluş THY uçaklarıyla ulaşım sorununu çözecek.

Exit mobile version