TFF Olağanüstü kongreye Hatayspor hayır diyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 18 Temmuz için olağanüstü kongre tarihi belirlemesine kulüpler sert tepki gösterirken, olağanüstü kongre konusu gündeme geldi ve bazı kulüpler bu iş için imza toplamaya başladı. Süper Lig’in 20 takımından 11’i olağanüstü kongre isterken, aralarında Hatayspor’un da bulunduğu 9 kulüp ise HAYIR diyor. Olağanüstü kongre isteyen Süper Lig takımları şunlar: Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, […]

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 18 Temmuz için olağanüstü kongre tarihi belirlemesine kulüpler sert tepki gösterirken, olağanüstü kongre konusu gündeme geldi ve bazı kulüpler bu iş için imza toplamaya başladı.

Süper Lig’in 20 takımından 11’i olağanüstü kongre isterken, aralarında Hatayspor’un da bulunduğu 9 kulüp ise HAYIR diyor.

Olağanüstü kongre isteyen Süper Lig takımları şunlar: Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, Karagümrük, İstanbulspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Pendikspor, Antalyaspor, Sivasspor, Ankaragücü.

Olağanüstü kongreye gerek duymayarak HAYIR diyen 9 kulüp ise şunlar: Galatasaray, Trabzonspor, Konyaspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Alanyaspor, Gaziantep FK, Kasımpaşa, Hatayspor. – Meriç Demiray-

Exit mobile version