THF Başkanı Hatay’da

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun gelişimini desteklemek amacıyla Adana ve İskenderun’da önemli temaslarda bulundu. Kılıç, bu ziyaretlerde yerel yöneticiler ve spor kulüpleri ile bir araya gelerek hentbolun bölgedeki durumu ve geleceği hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. İskenderun’daki temaslarında, İskenderun Spor Kulübü Başkanı Ergün Gözüküçük, Antrenör Serhat Sezer ve Kulüp Genel Sekreteri Muhsin […]

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, hentbol sporunun gelişimini desteklemek amacıyla Adana ve İskenderun’da önemli temaslarda bulundu. Kılıç, bu ziyaretlerde yerel yöneticiler ve spor kulüpleri ile bir araya gelerek hentbolun bölgedeki durumu ve geleceği hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun’daki temaslarında, İskenderun Spor Kulübü Başkanı Ergün Gözüküçük, Antrenör Serhat Sezer ve Kulüp Genel Sekreteri Muhsin Cerrahoğlu ile görüşen Başkan Kılıç, kulübün mevcut faaliyetleri ve gelecek dönem projeleri üzerine bilgi aldı. Ziyaret sırasında, hentbolun bölgede daha da yaygınlaşması için atılabilecek adımlar üzerinde duruldu.

Adana’da ise THF Başkanı Kılıç, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve Ada Sokağı Spor Kulübü Başkanı Alper Tunga Kalsın ile bir araya geldi. Görüşmelerde, hentbolun Adana’daki gelişimi ve potansiyel iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. THF Asbaşkanı Ediz Erkovan’ın da katıldığı bu görüşmelerde, hentbolun bölgedeki gelişimini destekleyecek projeler ele alındı.

Ziyaretler sırasında, Başkan Kılıç milli takım formasını takdim ederek, hentbola verdikleri destek için teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Kadınlar Süper Ligi ekibi Adasokağı Spor Kulübü’nü ziyaret eden Kılıç, Kulüp Başkanı Alper Tunga Kalsın ve sporcularla bir araya gelerek, kulübün mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgi aldı ve oyunculara başarı dileklerinde bulundu. – Volkan İcil-

Exit mobile version