TİP özgürlük yürüyüşünün 3. Gününde Arsuz’da çoşkulu karşılandı

Türkiye İşçi Partisi genel başkanı Erkan Baş ve TİP vekilleri özgürlük yürüyüşünün 3. Gününde Arsuz’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Hatay için, Hatay’ın vekili Can Atalay için yürümeye devam edeceklerini söyleyen Baş, kendisini çoşkuyla karşılayan Arsuzlu vatandaşlara teşekkür etti. Özgürlük yürüyüşünün üçüncü gününde 6 Şubat 2023 depreminden sonra Hatay’da iktidarın yaptıklarını ve yapamadıklarını gündemine alan […]

Türkiye İşçi Partisi genel başkanı Erkan Baş ve TİP vekilleri özgürlük yürüyüşünün 3. Gününde Arsuz’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Hatay için, Hatay’ın vekili Can Atalay için yürümeye devam edeceklerini söyleyen Baş, kendisini çoşkuyla karşılayan Arsuzlu vatandaşlara teşekkür etti.

Özgürlük yürüyüşünün üçüncü gününde 6 Şubat 2023 depreminden sonra Hatay’da iktidarın yaptıklarını ve yapamadıklarını gündemine alan Erkan Baş, bu kadar yıkıcı bir depremin ardından hala Hatay’ın özel afet bölgesi ilan edilmemesini ve yeniden ayağa kalkması için özel bir ödenek ayrılmamasını eleştirdi.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın Özgürlük yürüyüşünün 3. Güne ait konuşması:

Exit mobile version