Tokdemir, Engelli Öğretmenlere Atama İstedi

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, engelli öğretmen adaylarının göreve başlatılmasını istedi. Tokdemir, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özdemir tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği önergesinde şöyle dedi:“Milletine faydalı ve hayırlı insanlar yetiştirme hayalleri ve yüreklerinde taşıdıkları vatana hizmet sevdasıyla, her birinin tek başına büyük bir başarı hikayesi olan engelli öğretmenlerimiz, sosyal yardım alarak, evlerinde oturmayı ve gelecek hayali […]

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, engelli öğretmen adaylarının göreve başlatılmasını istedi. Tokdemir, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özdemir tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği önergesinde şöyle dedi:
“Milletine faydalı ve hayırlı insanlar yetiştirme hayalleri ve yüreklerinde taşıdıkları vatana hizmet sevdasıyla, her birinin tek başına büyük bir başarı hikayesi olan engelli öğretmenlerimiz, sosyal yardım alarak, evlerinde oturmayı ve gelecek hayali kuramamayı içlerine sindiremiyor. Engelli öğretmenlerimiz, topluma yararlı olabilmek ve öğretmenlik yapabilmek için atama beklemektedir.
Bu bağlamda;
1- Atama bekleyen engelli öğretmenlerimizin toplam sayısı kaçtır? Branşlara göre dağılımı ne şekildedir?
2- 2022 yılı içerisinde, engelli öğretmenlerimizin tamamına atam imkanı sağlamayı düşünüyor musunuz?” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version