Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Topal: Biz Türkiye’de adalet istiyoruz

Adalet Yürüyüşü’ne Samandağ’dan yoğun

Adalet Yürüyüşü’ne Samandağ’dan yoğun destek

Samandağ CHP İlçe Örgütü, Adalet Yürüyüşünün 9. gününde Bolu’ya giderek, “Gün ışığı arkamızda, adalete yürüyoruz” sloganıyla destek verdi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, ilçe yöneticileri Can Azaroğlu, Şefik Kimyonşen, Fikret Barutçu Kadın Kolları Başkanı Sevcan Toprak, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kimyonşen, Özcan Özçelik, İlker Kaptan, Tuncay Doğru, Metin Dal, Ahmet Kaplan, Şemsettin Fırıncıoğulları, Seyfi Nehir, Belediye Meclis Üyeleri Berna Kaplan, Şahiye Fırıncı, Yüksel Kuzu, Fatma Terzi, Ayhan Çapar ve Partililer Bolu’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleşen yürüyüşe destek verdi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, konuyla ilgili açıklamasında şunlara değindi: “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen adalet yürüyüşüne destek vermek adına buraya geldik. Bu ülkede adalet tesis edilene kadar mücadelemiz devam edecek. Bu sürece herkesin omuz vermesini arzu ediyoruz. Bu ülkede herkes huzur içinde yaşamlı, herkes adalete güvenebilmelidir.”
CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan da açıklamasında, “İnsanlar Özgürlük, demokrasi, adalet istiyor. Burada bulunanların derdi yakmak yıkmak değil. Adalet talebini hep birlikte yükseltiyoruz. Hak ve adalet arayışında olan bütün kesimler bu yürüyüşe destek olmalıdır. Herkesi alanlara adalet talebine destek vermeye çağırıyorum” dedi.
Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir ise açıklamasında, “Adalet için yol çıktık. Mihail Bakunin dediği gibi Adalet iktidarın fahişesi olmamalıdır. Ona inanarak Hatay’dan Yola çıktık. Yaşasın adalet” dedi.
CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın mesajı ise, “Biz Türkiye’de adalet istiyoruz. Hukukun işlemesini istiyoruz. O yüzden yürüyoruz. İnanıyorum ki biz kazanacağız” oldu. -Mehmet ÖZGÜN-