Toplantıya Vali başkanlık etti…

Gündem: Arsuz Madenli Yat Limanı Hatay Valiliği ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliğiyle inşa edilen Arsuz Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi’nin, önemli spor etkinliklerine ev sahipliği yapması bekleniyor. Sahilleri ve güzellikleriyle bilinen Arsuz’da turizmi çeşitlendirmek, aktiviteleri çoğaltmak anlamında, bölge için çok kıymetli bir yatırım olarak ifade edilen Arsuz Madenli Yat Limanı ve […]

Gündem: Arsuz Madenli Yat Limanı

Hatay Valiliği ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliğiyle inşa edilen Arsuz Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi’nin, önemli spor etkinliklerine ev sahipliği yapması bekleniyor.

Sahilleri ve güzellikleriyle bilinen Arsuz’da turizmi çeşitlendirmek, aktiviteleri çoğaltmak anlamında, bölge için çok kıymetli bir yatırım olarak ifade edilen Arsuz Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi, Hatay Valiliği’nde gerçekleştirilen bir toplantıda masaya yatırıldı. Arsuz Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi ile ilgili toplantı, Vali Rahmi Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Merkez bünyesinde yapılacak faaliyetlerin konuşulduğu ifade edilirken, bu kapsamda önemli spor etkinliklerinin de yine Merkez bünyesinde yapılmasının gündeme geldiği belirtiliyor.

Tamer Yazar

Exit mobile version