Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tosyalı Holding’ten beklenen açıklama

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tosyalı Holding’e ait Demir Çelik Fabrikası, 8 Kasım 2023 tarihinde belirsiz bir nedeniyle patlama meydana geldi. Olayın ardından yapılan yazılı açıklamada, 14 çalışanın yaralandığı ve maalesef bir kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.
Holding yetkilileri, adli ve idari soruşturmanın başladığını belirterek, olayın sebeplerinin ve sorumluların belirlenmesi amacıyla gerekli araştırmaların yapılacağını ifade etti. Açıklamada, yaralı olan çalışanlardan 7’sinin taburcu olduğu, 2’si ağır olmak üzere 6 kişinin tedavisinin devam ettiği bilgisi verildi.
Hayatını kaybeden çalışan için başsağlığı ve Allah’tan rahmet dilenirken, yaralılara acil şifalar temenni edildi. Açıklamada, şirketin olaya karışan çalışanların aileleriyle birlikte olduğu vurgulandı.
Tosyalı Holding, acı olayın ardından derin bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade ederek, olayla ilgili yapılan teknik ve idari araştırmaların ilgili kurumlar tarafından yürütüleceğini ve sonuçların kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti. – Meriç Demiray-