Tosyalı Yatırımı Denizciler’de

Özel Eğitim Okulu… İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, ağabeyi Fuat Tosyalı ile birlikte, ilçeye önemli bir eğitim eseri kazandırıyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, önceki gün, ilçedeki basın mensuplarını yatırım alanına götürdü ve yapılan çalışmaları gösterdi.İskenderun’a bağlı Denizciler Mahallesi’nde yapımına başlanan Tosyalı Özel Eğitim Okulu Projesi hakkında basın mensuplarına bilgi aktaran Başkan Tosyalı, “Proje tamamlandığında, özel […]

Özel Eğitim Okulu…

İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, ağabeyi Fuat Tosyalı ile birlikte, ilçeye önemli bir eğitim eseri kazandırıyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, önceki gün, ilçedeki basın mensuplarını yatırım alanına götürdü ve yapılan çalışmaları gösterdi.
İskenderun’a bağlı Denizciler Mahallesi’nde yapımına başlanan Tosyalı Özel Eğitim Okulu Projesi hakkında basın mensuplarına bilgi aktaran Başkan Tosyalı, “Proje tamamlandığında, özel çocuklarımız daha kaliteli, daha güzel ve daha özel mekanlarda en üst düzeyde eğitimler alacaklar” açıklamasında bulundu.
-Mutlu Yanık-

Exit mobile version