Trabzonspor-Hatayspor maçında en çok konuşulan isim:

RUBEN RIBEIRO ile ilgili 2 ilginç yorum: -Bu Sezon Kardiyoloji Bölümünden Çok Randevu Aldıracağı Benziyor -O’nunla da Olmuyor, O’nsuz Hiç Olmuyor! Trabzonspor-Hatayspor maçı sonrası Bordo-Beyazlı ekibin en çok konuşulan orta sahadaki ismi Ruben Ribeiro oldu. Maç içinde birebir oynadığı rakibi Bakasetas ile diyalogları ve topu ayağında gereğinden çok tutması yanı sıra maçta  topla çok oynaması […]

RUBEN RIBEIRO ile ilgili 2 ilginç yorum:

-Bu Sezon Kardiyoloji Bölümünden Çok Randevu Aldıracağı Benziyor

-O’nunla da Olmuyor, O’nsuz Hiç Olmuyor!

Trabzonspor-Hatayspor maçı sonrası Bordo-Beyazlı ekibin en çok konuşulan orta sahadaki ismi Ruben Ribeiro oldu. Maç içinde birebir oynadığı rakibi Bakasetas ile diyalogları ve topu ayağında gereğinden çok tutması yanı sıra maçta  topla çok oynaması itibariyle, Hatayspor’un orta sahadaki yıldızı Ribeiro, maç sonrası yorumcuların, futbolseverlerin ve taraftarın en çok konuştuğu isim oldu.

Sosyal medyada Ruben Ribeiro için, “Anlaşıldı, bu sezon Ribeiro, bize kardiyoloji bölümünden çok randevu aldıracak” mesajı yanı sıra “O’nunla da olmuyor, ama onsuz da hiç olmuyor” mesajı oldukça dikkat çekiciydi. Hatayspor taraftarının Ruben Ribeiro ile ilgili yorumları ve görüşleri şöyle:

Hamit Küçük: Riberio, sadece futbol oynamaya konsantre olsa, hem takıma çok daha verimli olur hem de seyircilere çok daha hoş olur.

Reşat Dağ: Harika oyuncu. Aslında bencilliği olmasa, muhteşem oyuncu.

Yasin Bozyiğit: Ribeiro’nun kötü oynadığını söylediğimi sananlar olmuş. Paylaşımı anlayarak okumanızı dilerdim.

Veysel Çenteli: Yasin Bozyiğit, Riberio çok disiplinsizlik yapıyor. Valla, hakemin iyi tarafına denk geldi, yoksa direk kırmızı yerdi! Kendini dün attırmak için her şey yaptı. Sarı kart verildiğinde alkış tutma, o bile 2. sarı kart! Ama hakem insaflı davrandı.

Edip Aydemir: Bırak oynasın! Onun yokluğunda takım yine de 10 kişi oynayacak! Adam, takımı rahatlatıyor, arkadaşlarına top dağıtıyor. Akıllı futbolcu.

Mehmet Çelebi: Bence o kadar kötü değil! Agresif olması dışında iyi, ama Dylan Saint-Louis, baş belasıydı. Herkes mücadele etti. Eğer ki El Kaabi yerine Diouf olaydı, skoru o zaman izlerdik!

Mustafa Mustafa: Adam resmen batırmaya çalışıyor maçı ve de başarıyor. İllaki eksik oynatacak!

İsa Şanverdi: Adam standardını bozmuyor!

Salahattin Yurtsever: Ribeiro, 2 maç oynamasın, eksikliği herkes görecek!

Yusuf Kul: Süper oyuncu, top tekniği mükemmel.

Mustafa Çağlar: Ligde, Ribeiro gibi sakin oynayan, top saklayan, isabetli pas oranı çok iyi olan başka bir orta saha var mı, bilmiyorum! Rakip oyuncular ve taraftarı bir anda karşısına alıyor. Bunu avantaj olarak da görebiliriz, dezavantaj da. Tek isteğim, hırsını kazanmak için kullanmalı, takım halinde hareket edip, eksik bırakmamalı.

Özkan Gümüş: Takım iyi oynadı, ancak Rubeiro bu takımda kalmamalı. İyi bir forvet ve oyun kurucu ile bir orta saha transfer edilirse, çok iyi bir takım olur. Ancak forvet şart ve Ruben’in yerine bir oyuncu, stoper de olursa, Avrupa kesin.

Ömer Karadağ: Ribeiro, bence iyi oynadı. Kötü diyenler bir daha izlesin.

Bülent Kumru: Takım çok iyi oynadı. Ancak Riberio, ayağında böyle top tutarsa, canımız yanar!

Mehmet Kesiriklioğlu: Rubeiro, kaldığı yerden devam! Hatayspor’a zarar veriyor. Oynadığı sürece vermeye devam edecektir. İzleyip göreceğiz, inşallah yanılan ben olurum, ama görünen köy uzak değil! Saygılar.

Exit mobile version